Kauneus  — 19.12.2017

Uudet Guerlain-meikkivoiteet ovat avain heleään nudemeikkiin

Guerlain Lingerie de Peau -meikkivoidevalikoiman kaksi uusinta luomusta, Lingerie de Peau Aqua Nude sekä Lingerie de Peau Cushion, mullistavat heleän nudemeikin.

Kasvojen iho ansaitsee hentoa kosketusta ja hellää huolehtimista. Luonnollinen, melkein näkymätön ja huomaamaton meikki, on aivan kuin ylellisen läpinäkyvä alusvaate. Guerlain Lingerie de Peau -meikkivoidevalikoiman kaksi uusinta luomusta, Lingerie de Peau Aqua Nude sekä Lingerie de Peau Cushion, mullistavat nudemeikin hienovaraisesti korostaen kasvojen piirteitä ja täyttäen nykyaikaisten naisten yhä kasvaneet tarpeet ”meikittömään meikkiin”. Lingerie de Peau tuo enemmän kaunista, luonnollista valoa iholle.

Lingerie de Peau Aqua Nude on
”kuin meikitön iho mutta parempi”

Naisille, joille meikki on kuin jokaisen päivän hienovarainen liittolainen, on Lingerie de Peau Aqua Nude ihanteellinen meikkivoide. Vesipohjainen meikkivoide on tasoittava, kosteuttava ja täyteläistävä. Guerlain Aqua Plump -teknologia tehoaa solutasolla ja kuljettaa vettä tasaisesti koko kasvojen pinnalle ja syvempiin ihokerroksiin* tehostaakseen kosteutusta. Ihon kosteustarpeen täytyttyä ihosta tulee kimmoisampi ja valovoimaisempi. Päivä päivältä iho näyttää kauniimmalta, tasaisemmalta sekä täyteläisemmältä**. Kevyemmällä***, tasoittavalla koostumuksellaan ja paremmalla hoitavuudellaan meikkivoide kosteuttaa ja ravitsee ihon.

Huomaamattomat, hyvin kevyet pigmentit tasoittavat kasvojen ihon pinnan ja hohtavat valoa luoden satiinisen lopputuloksen. Pitkäkestoiset polymeerit mukautuvat kasvojen muotoihin suojaten meikkiä hikoilulta, talilta ja vedeltä. Lingerie de Peau Aqua Nude tasoittaa ihon epätasaisuuksia luonnollisesti, virkistää ihoa ja takaa kauniin, luonnollisen meikin kestävän koko päiväksi. Luonnollisuus, keveys ja intensiivinen kosteutus ovat valloittava trio naisille, jotka etsivät luonnollista kauneutta. Lingerie de Peau Aqua Nude -meikkivoide on saatavilla kahdeksassa eri sävyssä; kylmät, neutraalit ja lämpivät sävyt takaavat oikean sävyn löytymisen jokaiselle ihosävylle.

 

* Ainesosat on In vitro -testattu
** Testattu dermatologisesti
*** Ultrakevyt koostumus

Lingerie de Peau Cushion
– kosteuttava väsymyksen merkkejä poistava meikkivoide

Naisille jotka kaipaavat raikastavaa tehoa päivän mittaan, on Lingerie de Peau Cushion täydellinen vaihtoehto. Sen väsymyksen merkkejä poistava koostumus tekee siitä ainutlaatuisen. Tämä täydellinen koostumus tasoittaa, täyteläistää ja kosteuttaa samaan aikaan. Kasvojen epätasaisuudet häviävät, ihon pinta tasoittuu ja kasvojen iho kuultaa kauniisti. Levittäessäsi meikkivoiteen ihollesi meikkivoide kuin liukuu koko kasvoillesi, levittyy helposti ja antaa täydellisen peiton kasvoillesi. Käytännöllinen ja elegantti pakkaus on helppo kuljettaa mukanasi. Lingerie de Peau Cushion on kallisarvoinen seuralainen raikastamaan piirteitäsi ja poistamaan väsymyksen merkkejä mihin aikaan päivästä tahansa. Et tarvitse enempää kuin muutaman sipauksen korjataksesi haluamiasi kohtia kasvoillasi ja vahvistaaksesi peittävyyttä.

Ilmaton pakkaus säilyttää koostumuksen raikkaana ja mahdollistaa puhtaan, hygieenisen levityksen yhdellä nopealla kosketuksella. Saat elinvoimaisen ja hohtavan ihon kaikissa olosuhteissa. Saatavilla neljässä eri sävyssä.