Kauneus  — 31.5.2021

KESÄN AURINKOISIN IHONHOITORUTIINI

Kiehl’s perustettiin vuonna 1851 apteekkina New Yorkissa. Merkin tausta edustaa kosmetiikan, farmakologian, kasvitieteen ja lääketieteen yhdistelmää, jota on kehitetty useiden sukupolvien ajan. Kiehl’s tarjoaa ihonhoidon tuotteita jokaiseen tarpeeseen. Yhdistämällä luonnolliset aineet ja uusinta tieteellistä tutkimusta, Kiehl’s tarjoaa sekä luonnollista että tehokasta ihonhoitoa!

 

Kesän tullessa on tärkeää huolehtia ihosta! Tulee varmistaa, että iho pysyy puhtaana, kosteutettuna ja ennen kaikkea suojattuna. Kiehl’sillä on laaja valikoima ihonhoitotuotteita, jotka soveltuvat eri tarpeisiin. Tutustu Kiehl’sin ikonisiin ihonhoitotuotteisiin- ja rutiiniin, joka sopii täydellisesti kesään!

 

Tutustu Kiehl’s-tuotteisiin

KAIKKI LÄHTEE HUOLELLISESTA PUHDISTUKSESTA

Aloita ihonhoitorutiinisi huolellisella puhdistuksella!

 

Kiehl’s Ultra Facial Cleanser, joka on hellävarainen ja rauhoittava puhdistustuote kaikille ihotyypeille. Kostuta kasvojen iho, ota tuotetta pieni määrä sormenpäihin. Levitä kasvoille välttäen silmänympärysihoa. Vaahdota veden kanssa ja huuhtele runsaalla vedellä tai pyyhi pois kostealla pyyhkeellä.

Calendula Herbal Extract Toner on rauhoittava kasvovesi normaalille tai rasvoittuvalle iholle. Kostuta vanulappu kasvovedellä ja levitä käsiteltäville ihoalueille. Taputtele tämän jälkeen hellävaraisesti kosteuttavaa Avocado Creamy Eye Treatment –silmänympärysvoidetta silmänympärysalueelle.

Kosteutettu ja suojattu iho

Levitä tämän jälkeen Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate 12,5% ihoa kirkastavaa ja tasoittavaa C-vitamiiniseerumia, välttäen silmänympärysihoa. Seerumin jälkeen, levitä Ultra Facial Cream –kosteusvoidetta,  jonka ainutlaatuisen ohut koostumus imeytyy nopeasti ihoon, jättäen kosteutetun, pehmeän ja tasaisen tunteen jopa 24 tunnin ajaksi. Kosteusvoiteen jälkeen, tulee aina muistaa aurinkosuojan käyttö.

Lopuksi lisää Ultra Light Daily UV Defense SPF50 + -aurinkosuoja, joka suojaa tehokkaasti UVB-säteiltä ja sekä lyhyiltä että pitkiltä UVA-säteiltä. Voide tekee ihosta pehmeämmän tuntuisen, kosteutetun ja ihanan heleän.

 

Kosteutetulla, hyvinvoivalla ja suojatulla iholla, jokaisesta kesäpäivästä voi nauttia huoletta!