Kauneus  — 12.6.2023

Clarins-brändilähettiläs Ella Kannisen ajattomat luottotuotteet

Säteilevä toimittaja-juontaja Ella Kanninen on tuore Clarins-brändilähettiläs, jolla on jo yli kolmenkymmenen vuoden kokemus brändin kosmetiikasta. Kurkista salaisuuksiin Ellan säteilyn takana!

Säteilevä Ella Kanninen on rakastettu kasvo suomalaissa televisiossa, ja hän on jo vuosia ihastuttanut katsojia aidolla persoonallaan. Ellalle tärkeät arvot, sisäinen hyvinvointi, tasapainoisuus, vastuullisuus ja rakkaus luontoa kohtaan, välittyvät hänen lämminhenkisyydestään käsinkosketeltavasti. Tuoreella Clarins-brändilähettiläällä on jo yli 30 vuoden kokemus brändin parissa – tule mukaan kurkistamaan salaisuuksiin Ellan säteilyn takana!

Kaikki alkoi tuoksumuistosta safarilta

Ellan ensimmäinen kokemus Clarins-kauneusbrändistä on periytynyt omalta äidiltä – niin kuin meistä monella. Ensimmäiset muistot Clarinsista juontavat unelmalomalle Kenian safarille, jonne Ella matkusti äitinsä kanssa ollessaan 20-vuotias. Ikimuistoisista ja auringonpaahteisista päivistä Afrikan villieläinten tallustellessa safariauton ympärillä Ellalle on jäänyt myös vahva tuoksumuisto: Clarinsin aurinkosuojavoiteet.

 

Safariloman jälkeen vuodet ovat tuoneet mukanaan lukusia ihania matkoja, joiden muistoihin Ellan ajatukset palaavat tunnelmoiden hänen aistiessaan tuttujen aurinkovoiteiden tuoksun. Mittavan 30 vuoden kumppanuuden jälkeenkin Clarins-aurinkosuojavoiteet kuuluvat yhä Ellan vankkoihin suosikkeihin!

 

Ella pitää aistillisten aurinkovoiteiden koostumuksesta ja valitsee kasvoille SPF 50 -kertoimen.

Clarins Dry Touch Sun Care Cream for Face SPF 50+ -aurinkosuojavoide suojaa ihoa auringon UVA- ja UVB-säteilyltä ja ennenaikaisen ikääntymisen merkeiltä. Helposti levittyvä voide jättää ihon samettisen mattamaiseksi.

Kosmetiikkaa vain tarpeeseen

Kosmetiikan käyttäjänä Ella panostaa laatuun, ja suurkulutuksen sekä trendituotteiden sijaan hän käyttää laadukasta kosmetiikkaa vain tarpeeseen. Suhde hyväksi havaitun brändin kanssa kantaa läpi elämän, mutta tuotteet elämän varrella vaihtuvat ihon ja sääolosuhteiden muuttuessa.

 

Pitkien kuvauspäivien jälkeen Ella puhdistaa meikin kotiin tultuaan huolellisesti, ja levittää luottoseerumin kasvoilleen ennen yövoidetta. Ellan suosikkiseerumi on ikoninen Clarins Double Serum -seerumi, josta hän sai aikoinaan vinkin meikkaajalta. Seerumista on vuosien varrella tullut luotettava kumppani, joka on pitänyt paikkaansa Ellan kosmetiikkakaapissa jo yli 20 vuoden ajan!

 

”Luottotuotteeni, jota iho janoaa päivittäin. Tämä seerumi ei jätä iholle kiiltävää kalvoa vaan imeytyy tehokkaasti.”

Clarins Double Serum

Kulttituotteen asemaan noussut Clarins Double Serum lanseerattiin vuonna 1985, ja sitä myydään maailmanlaajuisesti yksi pullo joka neljäs sekunti. Kaikkien aikojen rakastetuin Clarins-ihonhoitotuote sopii kaikille ihotyypeille ja huomioi ihon olennaisimmat tarpeet jokaisessa iässä.

 

Ikonisen seerumin suosio piilee seerumin kaksoiskoostumuksessa, jonka ansiosta seerumi yhdistää onnistuneesti samaan pulloon kaksi seerumia: vesipohjaisen sekä öljypohjaisen seerumin. Yhdessä seerumit aktivoivat viittä ihon hyvää kuntoa ja nuorekasta ulkonäköä ylläpitävää toimintoa, tuoden iholle happea, suojaa, ravinteita ja kosteutusta sekä auttaen ihoa uusiutumaan. Koostumus sisältää yhteensä 21 tehokasta kasviuutetta, joiden voimaannuttavasta tehosta iho nauttii kokonaisvaltaisesti.

Clarins Double Serum -seerumi kiinteyttää ihoa, silottaa ihon hentoja juonteita ja uurteita, tuo iholle heleyttä, tasoittaa ihonsävyä sekä supistaa ihohuokosia.

Kurkistus Ellan meikkipussiin

Ella Kanninen

Televisiotyössä meikki on tyypillisesti raskaampi, mutta vapaalla Ella viihtyy hyvin myös ilman meikkiä. Hän kuvailee itseään ”ikuiseksi heppatytöksi”, jonka meikkipussissa kulkee päivittäin mukana helppokäyttöisiä arjen pelastajia.

”Täydellinen tuote, kun muuta meikkiä ei juuri ole. Hipaisu huulille ja eron huomaa heti. Öljy on täyteläinen ja hoitaa huulia, muttei jätä nimestään huolimatta öljyistä pintaa. Juuri sopiva kiilto!”

”Pikakaunistaja, joka kulkee aina mukana laukussa. Napakoittaa ihoa välittömästi ja tuo iholle hehkua. Itse käytän muutenkin kuin meikatessa, mutta erityisesti tykkään laittaa kevyen arkimeikin alle.”

”Käsivoide imeytyy välittömästi ja jättää kevyen, ilmavan pinnan iholle. Tässäkin raikas tuoksu. Kulkee aina laukussa.”

Ajatuksia kauneudesta

Elämän aikana iho ja sen toiminnot muuttuvat, mutta kosmetiikalla voidaan ylläpitää ihon optimaalisia toimintoja ja vastustuskykyä. Mitä aikaisemmin ihonhoidon aloittaa, sitä parempi – näin toteaa myös lämminhenkinen Ella, jonka iho on poikkeuksellisen ihailtavassa kunnossa.

 

Vaikka ympäristö ja sosiaalinen media yrittävät asettaa ajoittain paineita, tulisi muistaa, että ihminen on parhaimmillaan jokaisessa iässä. Myös Ella iloitsee yhteiskunnassa vähenevästä ihannoinnista nuoruutta kohtaan ja lempeämmästä suunnan muutoksesta.

 

Säteilevältä Ellalta ei voi olla kysymättä hänen parasta kauneusvinkkiään, ja vastaus on yhtä lämminhenkinen ja kannustava kuin Ella itse: ”Ehdottomasti paras kauneusvinkkini on hymy ja nauru! Hymyileminen lisää elämänlaatua, joten nautitaan elämästä ja nauretaan.”