Kauneus  — 29.5.2022

Heleä iho Clarins-tuotteilla

Lämpenevät päivät ja auringonpaiste luovat uudet tarpeet iholle kuivan ajanjakson jälkeen. Nyt on loistava aika hemmotella ihoa antioksidanttisilla tuotteilla ja valmistella se alkukesän iloisiin juhliin!

Ihon tarpeet muuttuvat niin iän kuin vuodenaikojen myötä. Viimeistään nyt kannattaa päivittää hoitotuotteet uutta vuodenaikaa varten, sillä talvella käytetyt ihonhoitotuotteet eivät välttämättä palvele enää toivotulla tavalla. Muun muassa ihon tukkeutuminen on yleisintä kevät- ja kesäaikaan. Tukkeutuminen johtuu useimmiten siitä, että talvella käytetyt hoitotuotteet ovat iholle keväällä turhan raskaita.

 

Kauniit aurinkoiset päivät kutsuvat viettämään aikaa ulkona, ja vähenevän meikin myötä haemme ihonhoitotuotteilta nyt erityisesti heleyttä ja kuulautta. Lomat ja alkukesän valmistujaisjuhlat ovat jo kulman takana – mikä sen ihanampaa kuin astella tapaamaan lähimpiä itsevarmana ja upeana. Iho on kaunis ja kuulas, kun sitä hoidetaan ihon toimintoja vilkastuttavilla ja suojaavilla tuotteilla.

 

Iho kiittää sinua nyt heleyttävistä ja ihoa energisoivista tuotteista!

Double Serum

Kokonaisvaltaista hyvinvointia iholle

 

Kaikkien aikojen suosituin Clarins-ihonhoitotuote, Double Serum -tehotiiviste on kulttimaineensa veroinen syystäkin. Tehotiiviste sisältää 21 kasviuutteen tehokkaan yhdistelmän ja se on formuloitu kaksoiskoostumukseen, joka tekee ihosta elinvoimaisemman ja nuorekkaamman näköisen. Se sisältää kaksi seerumia, vesipohjaisen ja öljypohjaisen, jotka yhdessä aktivoivat ihon kuntoa ylläpitäviä toimintoja.

 

Double Serum toimii kokonaisvaltaisena ratkaisuna heille, jotka toivovat tehotiivisteeltä heleyttävää lopputulosta ja ikääntymisen merkkien vähentymistä. Seerumin käyttö tasoittaa ihon väriä ja pintaa, ihohuokoset supistuvat ja aikuisella iholla juonteiden määrä vähenee. Double Serumista hyötyy erityisesti samea, kiristävä ja väsynyt iho sen kirkastavan ja tasoittavan lopputuloksen ansiosta. Samalla se suojaa, korjaa ja ravitsee kaikkia ihotyyppejä ja sopii käytettäväksi kaiken ikäisille.

 

Käyttö: Tehotiiviste levitetään puhdistetulle iholle kevyesti painellen aamuin illoin.

Clarins Double Serum

Extra-Firming Energy -päivävoide

Nuorekasta hehkua yli 35-vuotiaalle

 

Aktiivinen ja reipas elämäntyyli koskettaa meistä monia, mutta kiireinen elämänrytmi asettaa haasteita myös iholle. Erityisesti 35 ikävuoden jälkeen ihon toimintojen hidastuminen alkaa näkyä ihon veltostumisena ja väsymyksen merkkeinä, jota kiireinen elämäntyyli vilkastuttaa entisestään.

 

Clarins Extra-Firming Energy -päivävoide on raikas ratkaisu aktiivista arkea viettävälle, sillä se vähentää näkyvästi väsymyksen merkkejä ja kiinteyttää ihoa. Tuotteen salaisuus piilee sen sisältämässä GLOW PLUS -yhdisteessä, joka koostuu neljän runsaasti vitamiineja sisältävän hedelmän uutteesta. Yhdessä nämä tekijät lisäävät ihon kimmoisuutta ja palauttavat ihon nuorekasta hehkua. Voiteen sisältämät helmiäispigmentit tuovat iholle välittömästi kauniin ja kuulaan lopputuloksen.

 

Extra-Firming Energy sisältää tärkeän saastesuojan, Clarinsin kehittämän Anti Pollution-yhdisteen, joka suojaa ihoa tehokkaasti ilman epäpuhtauksien haitallisilta vaikutuksilta.

 

Käyttö: Levitä voide puhdistetulle iholle kasvojen ja kaulan iholle kevyesti painellen. Aloita levittäminen kasvojen keskiosasta edeten kohti reunoja.

Beauty Flash Balm

Ikoninen pikakaunistaja, meikkipussin monikäyttöinen pelastaja

 

Tunne sameasta ihosta on monille tuttu. Yli 40-vuotta ihoja kaunistanut Clarins Beauty Flash Balm tuo välittömästi näkyviä tuloksia: se palauttaa ihon raikkauden ja vähentää väsymyksen merkkejä sekä erottuu hoitavuudellaan muista.

 

Monikäyttöinen pikakaunistaja tuo kasvoille välittömästi kiinteyttävän efektin, vähentää väsymyksen merkkejä ja virkistää ihoa edistämällä heleyden palautumista. Kasviuutteiden yhdistelmä stimuloi ihon uudistumista ja ylläpitää ihon heleyttä. Beauty Flash Balm on koostumukseltaan geelimäinen ja sen raaka-aineista 96 % on luonnollista alkuperää. Beauty Flash Balm sisältää myös ilmansaasteiden haittavaikutuksilta suojaavan Anti-Pollution Complex -yhdisteen.

 

Käyttö: Pikakaunistajaa voi käyttää sellaisenaan tai yhdessä päivävoiteen kanssa. Voit myös sekoittaa sitä omaan meikkivoiteeseen tai käyttää heleyttävänä naamiona 2–3 kertaa viikossa.

Clarins

Milky Boost -meikkivoidekapselit

Luonnollista heleyttä biohajoavalla meikkivoidekapselilla

 

Oletko sinäkin ihastunut kapselimuotoisiin ihonhoitotuotteisiin? Clarins on lanseerannut biohajoaviin kapseleihin pakatun, ihoa heleyttävän meikkivoiteen, Milky Boost -meikkivoidekapselit. Biohajoavat meikkivoidekapselit vastaavat kuluttajien kasvavaan vastuullisempien tuotteiden kysyntään.

 

Milky Boost -meikkivoidekapselit ovat ihanteellinen ratkaisu heille, jotka etsivät koostumukseltaan kevyttä meikkivoidetta ja luonnollista lopputulosta. Pieni meikkivoidekapseli sisältää tarkkaan valittujen kasviuutteiden yhdistelmän, joka tarjoaa iholle runsaasti hoitavia hyötyjä ravitsevien rasvahappojen ja antioksidanttien myötä. Nämä tekijät yhdessä edesauttavat ihon luonnollisen heleyden ylläpitämistä ja tuovat iholle välittömästi terveen hehkun.

 

Käyttö: Yksittäiset meikkivoidekapselit pitävät sisällään yhteen levityskertaan tarvittavan määrän meikkivoidetta. Hygieeniseen muotoon pakatut kapselit kulkevat siististi mukana menossa viemättä ylimääräistä tilaa.