Kauneus  — 14.12.2022

Clarinsin vinkit toimivaan anti-aging-ihonhoitoon iän mukaan

Vuodenajan muuttuminen on oiva aika tarkastella omien kauneudenhoitotuotteiden ajankohtaisuutta. Täyteläisemmän koostumukseen vaihtamisen lisäksi ajoittain kannattaa tarkastella myös ihon kuntoa, sillä iho kohtaa sen iän mukaan erilaisia haasteita. Tutustu Clarins-vinkkeihin, joilla herätät ihosi täyden potentiaalin esiin!

Iho on onnellinen jokaisessa iässä, kun sitä hoidetaan hyvin. Ikääntyminen on luonnollista meille kaikille, mutta eri elämänvaiheet asettavat ihon alttiiksi erilaisille muutoksille. Heleä ja hyvinvoiva iho on mahdollista saavuttaa iästä huolimatta, kun valitsee asiantuntevat ihonhoitotuotteet.

 

Anti-aging ei tarkoita, että ihossa olisi muutettavaa – jokainen iho on kaunis iästä huolimatta. Anti-aging-tuotteiden perimmäinen tarkoitus on ennaltaehkäistä ja lievittää ihomuutoksia sekä virkistää ihon toimintoja, jotta se voi saavuttaa täyden elinvoimaisuutensa. Ja kukapa ei tuntisi oloaan itsevarmaksi hyvin hoidetussa ja säteilevässä ihossa!

 

Kasvipohjaisten innovaatioiden asiantuntija Clarins on hoitanut ikääntyvää ihoa jo yli 60 vuoden ajan. Hoitotuotteiden inspiraationa on toiminut aina rakkaus luontoa ja sen ravinnerikkaita antimia kohtaan – niistä Clarins on valinnut tehokkaimmat toimivaan anti-aging-ihonhoitoon.

Anti-age -tuotteiden aloitus +35-vuotiaana

Noin 35-vuotiaana ihon luonnollinen toiminta ja sen uusiutuminen alkavat hidastua, jolloin anti-aging- tuotteiden tarjoama tuki kannattaa ottaa lämmöllä vastaan. Tämä ikävaihe on useimmiten kiireistä ja tulessa on monta rautaa; ura, pienet lapset ja hektinen arki. Vajaasti nukutut yöt ja stressi väsyttävät myös ihoa, jolloin puutteellisesti palautuva iho janoaa elvytystä energisoivista raaka-aineista.

 

Clarins Extra-Firming Energy -hoitovoiteet on suunniteltu hektisen arjen väsyttämälle iholle vähentämään näkyvästi väsymyksen merkkejä ja kiinteyttämään ihoa. Iho saa sen janoamaa energiaa hoitovoiteen sisältämästä GLOW PLUS -yhdisteestä, joka koostuu neljän runsaasti vitamiineja sisältävän hedelmän uutteesta.

 

Voiteen sisältämät helmiäispigmentit tuovat väsymyksestä palautuvalle iholle välittömästi raikkaan ja heleän ulkomuodon.

Clarins Extra-Firming Energy -päivävoide tuo iholle nuorekasta hehkua, kiinteyttää ihoa ja ylläpitää sen kimmoisuutta.

Vaihdevuodet ihomuutoksien taustalla +50-vuotiaana

Vaihdevuosien ympärillä estrogeenin määrä elimistössä laskee dramaattisesti, mikä muiden hormonaalisten muutosten tapaan johtaa iholla ilmeneviin muutoksiin. Osana vaihdevuosia ihon nuorekkuuden kannalta merkityksellisten fibroblastisolujen toiminta hidastuu, niiden määrä vähenee ja ne menettävät kykyään ylläpitää jännitettä niitä ympäröiviin kollageenisäikeisiin. Fibroblastisolut tuottavat muun muassa kollageenia ja elastiinia, joiden määrän ja aktiivisuuden laskiessa ihon muutokset kuten sen veltostuminen, kimmoisuuden vähentyminen ja juonteet ilmenevät entistä näkyvämmin.

 

Clarinsin uusi Super Restorative -hoitolinja on kehitetty vaihdevuosi-ikäisille tueksi elämänvaiheen aiheuttamaan ihon epätasapainoisuuteen. Hoitovoiteet sisältävät innovatiivisen yhdistelmän luonnonmukaista, retinolinomaisesti toimivaa harunganauuttetta sekä piikkiherneuuttetta, joka palauttaa fibroblastisolujen jänteyttä. Säännöllisessä käytössä hoitovoiteet kiinteyttävät ihoa, vähentävät iholla esiintyviä juonteita ja tekevät ihon ulkomuodosta pehmeän.

 

Tuoteperhe tarjoaa päivä- ja yökäyttöön erilaisia koostumuksia, jotka on sopeutettu ihon luonnolliseen rytmiin ja tarpeisiin.

Clarins Super Restorative -päivävoide elävöittää ja uudistaa ihoa suojaten sitä samalla ulkoisilta rasituksilta.

Tehosta ihon ravinnon saantia +60-vuotiaana

Tuntuuko iho samealta ja hieman kellertävältä? Noin 60-vuotias iho on altis glykaatiolle, joka on iän mukana tapahtuva ilmiö, joka tuo iholle hieman kellertävän sävyn ja alavireisen ulkomuodon. Käytännössä glykaatio sitoo kollageenisäikeisiin liiallisen määrän sokeria, mikä aiheuttaa niiden jäykistymistä ja ihon sävyn muuttumista hieman rusehtavaksi.

 

Tässä iässä iho nauttii runsaasti ravintoaineita sisältävistä hoitovoiteista, sillä ihon ravintoaineiden imeytyminen ja niiden kulkeutuminen ihosoluihin on heikentynyt. Nutri-Lumière Revive on suunniteltu +60-vuotiaan ihon tarpeisiin elvyttämään ihon toimintoja ja palauttamaan heleyttä. Hoitovoiteen teho perustuu hevoskastanjasta saatuun kahden kasviuutteen yhdisteeseen, joka aktivoi ihon toiminnoille tärkeiden ravintoaineiden saantia ja palauttaa ihon elinvoimaisuutta, tehden siitä nuorekkaan täyteläisen.

 

Välittömästi kirkastava ja ihoa kaunistava vaikutus piilee voiteen sisältämissä violeteissa helmiäispigmenteissä, jotka tasoittavat optisesti pigmenttimuutoksista johtuvaa ihon kellertävää sävyä.

Clarins Nutri-Lumière Revive on ihoa kirkastava ja elvyttävä päivävoide, joka palauttaa ihon heleyden sekä täyteläistää ja ravitsee ihoa.

Clarins-voiteet

Valitse hoitava meikkivoide aikuiselle iholle

Iho muuttuu sen ikääntyessä kuivemmaksi ja herkemmäksi, minkä takia meikkivoideostoksilla kannattaa valita hoitava, kosteuttava ja kevyt meikkivoide. Meikkivoiteen hoitavat ainesosat ovat tukena ylläpitämässä ihon hyvinvointia ja ehkäisemässä kuivumista. Kevyen koostumuksen etu on myös, että se pitää ihon heleänä eikä takerru ihon juonteisiin.

 

Clarins Everlasting Youth Fluid SPF15 -meikkivoide on suunniteltu aikuisen ihon tarpeet etusijalla. Valoa heijastava meikkivoide tuo iholle nuorekasta hehkua ja heleyttä sekä häivyttää ihon pieniä virheellisyyksiä. Meikkivoiteen sisältämät kasviuutteet hoitavat, kosteuttavat ja kirkastavat aikuista ihoa. Kasviperäinen Anti Pollution Complex -yhdiste tuo iholle tärkeän suojan saasteiden haitallisilta vaikutuksilta.

Clarins Everlasting Youth Fluid -meikkivoide tuo esiin ihon nuorekkaan hehkun. Miellyttävän tuntuinen, valoa heijastava meikkivoide sisältää kasviuutteita, jotka hoitavat, kosteuttavat ja kirkastavat ihoa.

Lisää vinkkejä ihonhoitoon Clarins-tuotteilla:

Heleä iho Clarins-tuotteilla
Näin valitset Clarins-kasvovoiteen ikäsi mukaan