Juuri nyt  — 9.11.2020

Takuuvarmat
lahjat

Käytännöllistä mutta kaunista – näillä klassikkolahjoilla et voi mennä pieleen.

Lahja, joka pääsee heti käyttöön

Lahjaidea, joka ilahduttaa takuulla: anna joulukukka tänä vuonna kauniissa maljakossa.  Leikkokukkia ei voi olla kotona liikaa, eikä siten myöskään niille sopivia maljakoita. Suuaukoltaan kapeat yhden kukan maljakot ovat viime aikoina kasvattaneet suosiotaan, eikä ihme: yhden kukan taktiikalla kotona voi olla tuoreita kukkia jatkuvasti.

 

Jos lahjansaaja viihtyy värien keskellä, kannattaa lasiesineostoksilla kohdistaa katse sävytettyihin vaihtoehtoihin. Sammaleen ja meripihkan murretut sävyt toimivat kauniisti helakanväristen amaryllisten ja muiden joulukukkien vastaparina.

Ylellinen yöasu ilahduttaa

Yöasu on joululahjoista perinteikkäin ja usein hartaasti toivottu. Ylellinen silkkipyjama, -aamutakki tai -yöpaita on todellinen rakkaudentunnustus pehmeän paketin muodossa. Laadukkaat Stockmann Silk -tuotteet on pakattu valmiiksi kauniisiin lahjapakkauksiin. 

 

Jos tiedät lahjansaajan olevan vilukissa, tutustu myös muihin materiaaleihin. Mukavat puuvillapyjamat lämmittävät ihanasti ja vain paranevat käytössä pehmetessään.

Pehmopaketeista parhaat

Aamu- tai kylpytakki ilahduttaa kaikenikäisiä jouluttelijoita. Saunaillan kruunaa muhkeaan kylpytakkiin kääriytyminen, ja  aamupalahetket nousevat uudelle tasolle, kun yllä on silkkinen kimono tai aamutakki. 

 

Viimeistele pehmopaketti tossuilla, joiden valikoimasta löydät sopivat joka makuun. Pörröiset puputossut saavat pienen joulun juhlijan takuulla hymyilemään.

Kosmetiikkalöytöjä joka makuun

 

Kosmetiikan lahjapakkausten hinta-laatusuhde on vertaansa vailla. Likimain yhden tuotteen hintaisessa pakkauksessa saattaa olla täysikokoisen tuotteen lisäksi monta matkakokoista tuotetta, joiden kautta pääsee tutustumaan uuteen sarjaan tai syventämään rakkauttaan tuttuun tuoteperheeseen.

 

Jos valinta aiheuttaa päänvaivaa, kurkkaa lahjansaajan kylpyhuoneenkaapista tämän lempikosmetiikkamerkki tai kysy neuvoa Stockmannin kosmetiikkaosastolta. Apua voi kysyä myös Stockmannin lahjaneuvojilta. Lue lisää kosmetiikkaneuvojista ja muista palveluista täältä.

Parempien unien pussilakanat

Jämäkkää puuvillaa, unelmanpehmeää satiinia tai miellyttävää pellavaa – pussilakanaseteistä löydät vaihtoehdot erilaisten nukkujien tarpeisiin. Tarkista ennen lahjan hankintaa, onko lahjansaajan peitto normaalin kokoinen vai tuplaleveä. Uudet petivaatteet ovat loistava lahja myös perheen pienemmille.

 

Vinkki: uusi, ilmava untuvapeite tai jämäkkä tyyny ovat mitä mainioin lahjaidea, jonka voi halutessaan antaa pussilakanoiden tai pyjaman kanssa samaan pakettiin kääräistynä. Jos tyynyn tai peitteen valinta epäilyttää, anna lahjakortti.

Lämmintä päästä varpaisiin

Etsinnässä pehmopaketti hänelle, jonka koosta tai mausta et ole aivan varma? Suuntaa silloin asusteosastolle. Lämmittävä kaulahuivi sopii moneen makuun eikä koollakaan ole väliä – paitsi käytännöllisyyden näkökulmasta: mitä isompi huivi, sitä lämpimämpi lopputulos.

 

Tyylikkäät nahkakäsineet ovat lahja, jolla ilahdutat takuulla laadun ystävää. Myös lämpimille rukkasille on Suomessa säännöllisesti käyttöä. Varman päälle pelaava pysyttelee klassisissa sävyissä ja leikkauksissa. Sen sijaan päähineissä on lupa hullutella: kirkkaansävyinen pipo tai panta piristää harmaita talvipäiviä. Perheen pienimmille pipon voi valita myös tupsukorvien kera.