PALVELUT

Tavaratalomme palvelevat sinua myös näinä poikkeuksellisina aikoina. Verkkokaupan tai tavaratalossa käynnin lisäksi saat meihin yhteyden sähköpostitse tai puhelimitse. Nouda ostoksesi parkkihallin Drive In -palvelusta tai tee tilaus vaikka kotiovellesi. Pääkaupunkiseudulla voit valita myös pikatoimituksen jopa muutaman tunnin sisällä.

Toimituspalvelu

Asiantuntijamme tavaratalossa auttavat ja opastavat hankinnoissasi sähköpostin tai puhelimen välityksellä. Palvelu on käytössäsi Helsingin tavaratalon aukioloaikojen mukaisesti.

Ota yhteyttä

Drive In -palvelu

Toimitamme tarvitsemasi tuotteet noudettavaksi parkkihalleihimme. Asiakaspalvelijamme auttaa tarvittaessa tuotteiden pakkaamisessa autoon. Toimituspalvelumme kautta saat tarvittaessa myös tuotteet kotiovellesi tai lähimpään yhteistyökumppanimme noutopisteeseen.

Drive In -palvelu

Lahjapalvelu

Lahjapalvelussa asiantuntijamme auttavat täydellisen lahjan löytämisessä. Huolehdimme lahjan paketoimisesta ja toimitamme lahjan valmiiksi parkkihallin noutopisteeseen, lahjansaajalle kotiin tai lähimpään yhteistyökumppanimme toimipisteeseen.

Lahjapalvelu

Muodin etäneuvonta ja muotipalvelu

Muodin etäpalvelu on kesätauolla. Tervetuloa taas elokuussa!

Tällä hetkellä tarjoamme muotipalvelua etänä tai Helsingin tavaratalossa. Jos olet käyttänyt palvelua jo aiemmin, voit varata ajan etäpalveluun soittamalla tai tekemällä varauksen kalenteriin. Jos olet uusi asiakas, suosittelemme varaamaan puhelimitse ajan Helsingin tavarataloon. Voit varata ajan myös tavaratalon aukioloaikojen ulkopuolella.

Muodin etäneuvonta ja muotipalvelu

Yritysmyynti

Laajasta valikoimastamme hankit halutuimmat lahjat niin henkilöstölle kuin yhteistyökumppaneillekin. Autamme mielellämme valitsemaan tarpeisiinne soveltuvimmat tuotteet ja lisäpalvelut. Yritysmyynti palvelee yrityksiä ja julkisia tahoja.

Yritysmyynti