PALVELUT

Verkkokaupan tai tavaratalossa käynnin lisäksi saat meihin yhteyden sähköpostitse tai puhelimitse. Nouda ostoksesi parkkihallin Drive In -palvelusta tai tee tilaus vaikka kotiovellesi. Pääkaupunkiseudulla voit valita myös pikatoimituksen jopa muutaman tunnin sisällä.

Muotipalvelu

Asiakkaanamme voit hyödyntää tarjoamaamme yksilöllistä ja ammattitaitoista muotineuvojaa. Oli kyse sitten viimeisimmistä trendeistä tai vaatekaapin klassikoista, kokonaisvaltaisesta vaatekaapin päivityksestä tai ikimuistoisen juhlalookin luomisesta, olemme käytettävissäsi. Autamme sinua aina nostamaan parhaat puolesi esiin.

Muodin etäneuvonta ja muotipalvelu

Mittapukupalvelu

Mittapukupalvelu on ohittamaton vaihtoehto, kun etsit täydellisesti istuvaa pukua, paitaa tai yhdistelmäasua. Mittojen mukaan tehty vaate istuu oikein, näyttää hyvältä ja tuntuu mukavalta päällä. Puvun lisäksi voit teettää palvelussamme myös esimerkiksi housut, paidan, irtotakin tai ulsterin. Inspiroi ainutlaatuisella tyylilläsi!

Mittapukupalvelu

Yritysmyynti

Laajasta valikoimastamme hankit halutuimmat lahjat niin henkilöstölle kuin yhteistyökumppaneillekin. Autamme mielellämme valitsemaan tarpeisiinne soveltuvimmat tuotteet ja lisäpalvelut. Yritysmyynti palvelee yrityksiä ja julkisia tahoja.

Yritysmyynti

Toimituspalvelu

Asiantuntijamme tavaratalossa auttavat ja opastavat hankinnoissasi sähköpostin tai puhelimen välityksellä. Palvelu on käytössäsi Helsingin tavaratalon aukioloaikojen mukaisesti.

Ota yhteyttä

Lahjapalvelu

Lahjapalvelussa asiantuntijamme auttavat täydellisen lahjan löytämisessä. Huolehdimme lahjan paketoimisesta ja toimitamme lahjan valmiiksi parkkihallin noutopisteeseen, lahjansaajalle kotiin tai lähimpään yhteistyökumppanimme toimipisteeseen.

Lahjapalvelu

Drive In -palvelu

Toimitamme tarvitsemasi tuotteet noudettavaksi parkkihalleihimme. Asiakaspalvelijamme auttaa tarvittaessa tuotteiden pakkaamisessa autoon. Toimituspalvelumme kautta saat tarvittaessa myös tuotteet kotiovellesi tai lähimpään yhteistyökumppanimme noutopisteeseen.

Drive In -palvelu