Muoti  — 18.10.2019

Ylellisesti kotona

Pehmeät oloasut, kauniit yksityiskohdat sisustuksessa sekä ylellinen kosmetiikka tekevät kotoilusta luksusta. Ilmojen viiletessä on aika kääriytyä silkkiin ja satiiniin, ja ennen kaikkea valmistaa koti ja vaatekaappi joulupäivien ansaittua pötköttelyä varten.

Kotoilu-unelma

Mikä olisikaan parempi tapa aloittaa aamu, kuin sujauttaa paljaat varpaat pehmeisiin töppösiin, kietoa aamutakki harteille – ja jäädä kotiin viettämään ansaittua vapaapäivää. Kotoilu-päivän aktiviteeteissa luvassa muun muassa pötköttelyä, kasvonaamioita ja rentoutumista ihan omalla tyylillä.

Silkkiä ja satiinia

Silkkisessä pyjamassa on ihana mennä nukkumaan, herätä ja loikoilla vaikka aamusta iltaan. Kevyt, hiostamaton kangas tuntuu sekä mukavalta päällä, että näyttää kauniilta. Joulun pitkiä pyhiä varten kannattaa myös panostaa pussilakanoihin – uudet liinavaatteet piristävät koko makuuhuoneen ilmettä ja takaavat pehmoiset yöunet.

Ihanaa olla kotona

Pakkaspäivien varalle on tärkeää, että kotona on lämmin ja mukava olla. On siis aika vuorata koti lämpimillä vilteillä ja kaivaa kauneimmat kynttilät esiin. Lämmin tunnelma voi myös olla hyväntuoksuinen! Kun puitteet on kunnossa, on aikaa vain nauttia.