Muoti  — 2.11.2017

Kauneustoimittajalta: Komistavat lahjaideat

Listasimme lahjaideat miehille, jotka arvostavat laatua kosmetiikkavalinnoissaan.

TUOKSUVA PAKETTI

Jouluinen kosmetiikkapakkaus on helppo tapa tutustuttaa lahjansaaja uusiin tuoksuihin ja tuotteisiin. Itse tuoksun valinnassa kannattaa kuitenkin luottaa klassikoihin. Ei ole sattumaa, että tiettyjä tuoksuja valmistetaan vuodesta toiseen samalla reseptillä.

YSL:n L’Homme -pakkauksesta löytyvät tuoksun lisäksi myös suihkugeeli ja after shave-balsami.

YSL:n L’Homme on lämpimän myskinen klassikkotuoksu. Pakkauksesta löytyvät tuoksun lisäksi myös suihkugeeli ja ihoa pehmentävä after shave -balsami kätevissä pikkutuubeissa, jotka on helppo ottaa mukaan matkalle.
YSL L’Homme-tuoksupakkaus 75,-

PARTASUUN SUOSIKKI

APOTHECARY87 Beard Oil Original -partaöljy 15,40

Mistä tunnistaa tyylikkään miehen juuri nyt? Vastaus: parrasta. Ja parrakas mies tarvitsee partaöljyn. Se on partasuiden vastine siloposkien tuoksuville after shave -lotioneille. Parran hoitamisesta onkin tullut edelläkävijöiden uusi harrastus. Partaa kammataan, muotoillaan, voidellaan ja öljytään. Partaöljy tai hoitava partavoide tekee parrasta vahvemman, kiiltävämmän ja pehmeämmän, jolloin se ei myöskään kutita.

IHON VIRKISTÄJÄT

JACK BLACK Protein Booster Skin Serum -seerumi 64,-

Jos lahjansaajan hylly on jo tuoksuja täynnä, on uusi ihonhoitotuote varmasti toivottu lahja. Valitse sellainen joka lupaa tehoja ja välittömiä tuloksia. Kosteusvoiteella on vaikea mennä vikaan, talvella ihan kaikkien iho janoaa kosteutusta ja virkistystä. Valitse voide, joka sopii kaikille ihotyypeille. Myös laadukas kasvojen puhdistusaine tulee varmasti käyttöön. Se poistaa epäpuhtauksia ja valmistaa ihon parranajoa varten.