Muoti  — 23.3.2016

Esittelyssä aito pariisitar

Pariisi-kampanjan malli Mino Sassy on todellinen pariisitar, jonka upeus ja karisma on vain kasvanut vuosien myötä. Kopioi Minon hienostunut tyyli yhdistelemällä uusimpia trendejä harmoniseen väripalettiin.

mino sassy

Keväisen Pariisi-kampanjamme yksi kasvoista on todellinen pariisitar. Elegantti ja upea Mino Sassy on asunut Pariisissa 18-vuotiaasta lähtien, jolloin hän aloitti mallin uransa. Mallintöiden pariin hän on palannut jälleen muutama vuosi sitten ja nyt keväällä Mino edusti vanhempien naisten tyyliä myös Stockmannin maaliskuun kampanjassa.
Mino kuvailee omaa tyyliään elegantiksi ja osittain myös androgyyniksi. Tylsää se ei saa silti olla, vaan pukeutumisessa on aina oltava mukana myös ripaus rock’n’rollia.

 

Minon tyyli on säilynyt samana vuosikausia, sillä vaatteiden on tunnuttava mukavilta ja omilta päällä.

”Tyylini on tainnut aina pysyä samana, sillä pukeutumiseni perustana on aina ollut mukavuus yhdistettynä simppeliin ja itsevarmaan tyyliin.”

Minon mielestä pariisilaisen tunnistaakin paitsi tyylikkyydestä, myös itsevarmasta ja määrätietoisesta elämänasenteesta.

Minon shoppailuvinkit

Pariisi täynnä kiinnostavia ostospaikkoja, jotka pitää vain osata löytää. Mino ei halua tuhlata aikaansa kaupoissa kiertelyyn, joten suuntaa yleensä varmoihin ja tuttuihin ostospaikkoihin.

”Shoppailu on oikeastaan aika väsyttävää, mutta rakastan kävellä ympäriinsä ja saatan pyöriä erityisesti Marais’n alueella ja Bon Marché -tavaratalossa.” Minon omia lempibrändejä ovat mm. Yves Saint Laurent, Stella McCartney, Hermès, Yohji Yamamoto, Jean Paul Gaultier, Heidi Slimane, Gucci, Balenciaga ja Ami.

valkoiset tennarit

Intohimona taide

Matkustaminen, ystävien tapaaminen ja perhe ovat kaikki Minolle tärkeitä, mutta maalaaminen on hänen intohimonsa. Vuonna 2008 Mino perusti oman YAKHAMINO-tuotemerkkinsä ja yksi hänen töistään on päätynyt myös Agnès B:n ”Artist Series”  -paidan printiksi. Mallin töidensä ohella Mino opettaa taidetta pariisilaisella ala-asteella.

”On todella palkitsevaa ja kiinnostavaa nähdä kuinka tärkeää taide on lapsille. Haluaisin opettaa myös muiden maiden lapsille taidetta.”

 

Pitkän kuvauspäivän päätteeksi Mino hylkää tarjouksen taksista ja suuntaa lähimmälle metroasemalle, sillä se on helpoin ja nopein tapa liikkua Pariisissa. Tyylikäs Mino on myös vapaa-ajallaan täydellinen esimerkki pariisittarien huolettomasta tyylikkyydestä.

A true Parisian girl, kuten hän itse kuvailee itseään.

 

MINO SASSY / Mastersmodels
agencesilver.com