Muoti  — 14.3.2016

Kolme tapaa stailata farkut

Ei ole mitään yhtä oikeaa tapaa pukeutua farkkuihin. Farkut luotiin alun perin työhousuiksi, joten perintönsä puolesta niiden päätarkoitus on toimia luotettavana käyttövaatteena päivästä toiseen. Kokosimme kolme erilaista tapaa stailata vaatekaapin luottofarkut – valitse suosikkisi!

Farkut muuntuvat lähes mihin tahansa tilaisuuteen yläosan ja asusteiden avulla. Luotettava arkiunivormu syntyy, kun yhdistät farkkuihin elegantisti ylisuuren neuleen. Farkut sopivat hyvin myös juhliin, kun yhdistät niihin hohdokkaan yläosan ja näyttävät asusteet.

HUOLITELTU & KLASSINEN

RENTO & MODERNI

Rento ja ryhdikäs toimistotyyli

Viihdyitkö kesän farkuissa ja tennareissa? Hyvä, voit jatkaa samaan malliin! Pue valkoisen t-paidan, vaaleiden farkkujen ja valkoisten tennareiden kanssa ohut mutta istuva bleiseri. Kevyesti topatut olkapäät tekevät lookista heti hivenen ryhdikkäämmän. Valkoiset tai vaaleansiniset farkut raikastavat ilmeen, jos luottobleiserisi on musta tai tummansininen.

 

 

Lisäämällä hieman korkoa ja koruja farkkutyyli muuttuu hetkessä juhlavammaksi.

 

Farkuissa näkyy nyt myös värikästä ja printtikuvioitua denimiä. Näyttävät farkut ja yksityiskohdat pääsevät hyvin esiin pelkistetyn yläosan, kuten laadukkaan, valkoisen t-paidan, kanssa.