Koti  — 5.3.2018

Näin luot hotellityylin makuuhuoneeseen

Ylellinen hotellitrendi ihastuttaa nyt kotona: muhkea sänky sekä suloisen pehmeät vuodevaatteet nostavat unesi uudelle tasolle. Poimi tästä 5 vinkkiä hotellityylin luomiseen!

1. Panosta sänkyyn

Ylellinen hotellisänky on samaan aikaan tukeva ja muhkea. Familon Ergo Hotel -jenkkisänky on klassinen hotellisänky, joka tarjoaa koko vartalolle sopivasti tukea. Sängyn rakenteessa yhdistyvät kaksi napakkaa joustinsänkyä ja ergonominen patja, jonka pinnassa on kehon lämpöön reagoiva älypehmuste. Kuten hotellisängyt, myös Ergo Hotel -jenkkisänky on suunniteltu sopimaan usealle vartalotyypille ja painoluokalle – siis juuri sinulle. Pääset nyt testaamaan suosittua hotellisänkyä Helsingin Stockmann-tavaratalon viidennen kerroksen pop up-myymälässä!

2. Pehmeyttä perkaalipussilakanoista

Laadukkaat, rapeita hotellilakanoita muistuttavat Familon Ultra -percalepussilakanat tuovat sänkyyn ripauksen luksusta. Hienoista ohuista langoista tiheään kudottu puuvillaperkaalikangas on erityisen sileää ja pehmeää, himmeästi hohtavaa sekä ylellistä. Silitys tai mankelointi tekevät perkaalipuuvillasta erityisen sileän tuntuisen iholla.

3. Uppoudu muhkeisiin tyynyihin ja peittoihin

Valitse itsellesi tyyny ja peitto, jotka ovat juuri sinulle sopivat ja miellyttävän lämpimät. Muista, että hyvässä nukkumisasennossa selkärangan tulisi olla luonnollisen suorassa asennossa. Kylkiasento vaatii korkeamman tyynyn, kun taas selinmakuulla riittää matalampi tyyny: hartiat eivät saisi painautua lysyyn, eikä leuka painautua liiaksi kohti rintaa. Oikeanlaisessa, rentouttavassa uniasennossa on helppo hengittää. Familon Gold -untuvatyyny, -untuvapeite ja -untuvatuplapeite sekä Familon Silver -untuvatyyny ja -untuvakevytpeite tekevät sängystäsi suloisen lämpimän ja pehmeän linnakkeen, jonne on ihanaa sukeltaa päivän päätteeksi. Jättityynyt tuovat hotellipetaukseen ryhtiä ja niihin on ihanaa nojailla vaikka kirjaa lukiessa.

Familon

4. Pidä makuuhuoneen värimaailma ja sisustus hillittynä

Lempeät värisävyt rauhoittavat unten maille. Hyödynnä sisustuksessa kauden trendivärejä kuten vihreää, sinistä tai terrakottaa, mutta pyri säilyttämään värien kirjo minimalistisena. Siisti makuuhuoneesi liiallisesta tavaramäärästä ja hanki kaunis herätyskello, jotta voit jättää puhelimesi yön ajaksi toiseen huoneeseen.

5. Hanki pimennysverhot

Mikä erottaa hotellihuoneen tavallisesta makuuhuoneesta? Täydellinen pimeys. Hanki makuuhuoneeseesi paksut pimennysverhot, jotka takaavat, että saat nauttia unistasi ilman, että auringonsäteet tai katuvalot häiritsevät untasi.

 

 

Familon

 

Lisää inspiraatiota makuuhuoneen sisustukseen: