Kauneus  — 29.5.2018

TERVETULOA KIEHL’SIN KIEHTOVAAN MAAILMAAN!

Kiehl’s perustettiin apteekkina New Yorkissa East Villagen kaupunginosassa vuonna 1851. Tänä päivänä Kiehl's-tuotteissa yhdistyvät luonnosta lähtöisin olevat raaka-aineet ja viimeisimmät teknologiat - ainutlaatuisen kosmetiikkaan ja lääketieteeseen pohjautuvan historiamme ansiosta.

Kiehl’s esittäytyy sinulle

Jo yli 160 vuoden ajan olemme palvelleet asiakkaitamme tehokkailla ihonhoitotuotteilla. Meille tuotepakkausta tai markkinointia tärkeämpää on tehokkaat tuotekoostumukset, joissa luonto ja tiede kohtaavat. Hiennoimmat luonnosta lähtöisin olevat raaka-aineet ja viimeisin teknologia ovat ihonhoitomme ydin. Ihonhoitomme perustuu ihon oman suojamuurin vahvistamiseen, jotta iho on elinvoimaisen ja hyvinvoivan näköinen. Me hoidamme myös vartalosi ihon sekä hiukset.

 

Alkumetreiltämme lähtien olemme toimineet yhteisön vastuullisena jäsenenä. Kaikki tuotepakkauksemme ovat helposti kierrätettäviä, ja myyntipisteillämme toimii oma Kiehl’s-kierrätysohjelma. Palauta meille tyhjät Kiehl’s-tuotepakkauksesi, niin tulet palkituksi.

 

Hankimme raaka-aineemme vastuullisesti, niiden alkuperää ja paikallista yhteisöä kunnioittaen ja tuemme myös yhteiskunnallisesti tärkeitä kohteita. Viimeksi syksyllä 2017 kampanjoimme yhdessä Matthew McConaugheyn kanssa lisätäksemme tietoisuutta autismista.

Tule palveltavaksi, saat sinulle valitut tuotenäytteet

Tervetuloa meille maksuttomaan ihokonsultaatioon! Valitsemme sinulle parhaiten toimivat tuotteet ja saat mukaasi lajitelman sinulle valittuja tuotenäytteitä. Ihokonsultaatiossa kartoitamme henkilökohtaiset tarpeesi ja halutessasi tarkistamme ihosi tämänhetkisen kosteustasapainon kosteusmittauksen avulla.