Kauneus  — 16.1.2023

Nelivaiheinen ihonhoitorutiini Kiehl’s Ultra Facial -linjalla

Kiehl’sin suosituin ihonhoitolinja on Ultra Facial, joka on luotu kosteuttamaan ja ravitsemaan ihoa erittäin hellävaraisesti. Tutustu tuoteperheen suosikkituotteisiin ja poimi vinkit nelivaiheiseen ihonhoitorutiiniin.

Kiehl’sin Ultra Facial Cream -kosteusvoide saattaa ollakin jo tuttu monelle, sillä se on Kiehl’sin #1 maailmanlaajuisesti myydyin kosteusvoide kasvoille.

 

Kiehl’sin Ultra Facial -tuotelinjaan kuuluu kuitenkin paljon muutakin kuin pitkäaikainen bestselleri. Itse asiassa koko tuotelinja sisältää yhteensä kolmetoista tuotetta puhdistusaineista kasvonaamioihin. Kiehl’sin Ultra Facial -linja on täynnä ainesosia terveen näköisen ihon saavutamiseksi.

 

Esittelemme sinulle neljä Ultra Facial -perheen tuotetta, ja näytämme kuinka voit käyttää niitä omassa nelivaiheisessa ihonhoitorutiinissasi.

Kiehl's Ultra Facial

Vaihe 1: Ultra Facial Cleanser

Ihonhoitorutiinin ensimmäinen tuote on ikoninen Ultra Facial Cleanser -puhdistusaine. Uusiutuvasta skvalaanista, glyseriinistä ja avokadoöljystä koostuva hellävarainen kasvojen puhdistusaine poistaa lian ja epäpuhtaudet kuivattamatta ihoa liikaa. Sen pH-arvo auttaa ylläpitämään ihon luonnollista kosteussuojaa, ja se on dermatologisesti testattu. Suosittelemme levittämään noin sentin verran puhdistusainetta kostealle iholle, hieromaan sen kasvoillesi hellävaraisesti ja huuhtelemaan sitten haalealla vedellä.

Kiehl’s Ultra Facial Cleanser on hellävarainen ja rauhoittava puhdistustuote kaikille ihotyypeille.

Vaihe 2: Ultra Facial Toner

Rauhoita, kiinteytä ja valmistele ihosi kosteutta varten Ultra Facial Toner -kasvovedellä. Alkoholittomassa kasvovedessä on mukana avokadoöljyä, skvalaania, aprikoosinsiemenöljyä ja E-vitamiinia, jotka auttavat poistamaan lian hellävaraisesti iholtasi. Kuten monet muut Ultra Facial -tuoteperheen tuotteet, tämä hellävarainen, kosteuttava kasvovesi sopii kaikille ihotyypeille. Suosittelemme levittämään sitä kasvoillesi puhtaalla vanulapulla puhdistuksen jälkeen.

Kiehl’s Ultra Facial Toner on hellävarainen kasvovesi, joka puhdistaa, kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa.

Vaihe 3: Ultra Facial Cream

Ultra Facial Cream on #1 kosteuttava kasvovoide kaikille ihotyypeille, jopa herkälle iholle. Sisältää skvalaania ja glyseriiniä. Tämä erittäin kosteuttava kasvovoide vahvistaa ihon suojamuuria ja tarjoaa 24 tunnin kosteutuksen pehmeämmän ja sileämmän ihon saavuttamiseksi.

Ultra Facial Cream on Kiehl´sin suosituin kosteusvoide, joka imeytyy nopeasti ihoon, jättäen kosteutetun, pehmeän ja tasaisen tunteen jopa 24 tunnin ajaksi.

Vaihe 4: Ultra Facial Overnight Hydrating Face Mask

Jos ihosi on kuiva tai ärtynyt, yön yli käytettävä kasvonaamio voi olla juuri sitä, mitä ihosi tarvitsee näyttääkseen ja tuntuakseen taas hyvältä. Intensiivisesti kosteuttava kasvonaamio kuivalle iholle auttaa vahvistamaan ihosi suojamuuria. Kasvonaamio auttaa torjumaan ihon kuivumista jopa kolmen päivän ajan. Herää ravittuun ja terveen näköiseen ihoon.

 

Yön yli naamiona suosittelemme käyttöä noin kolme kertaa viikossa. Voit kuitenkin käyttää naamiota myös tarvittaessa nopeana 15 minuutin kasvonaamiona tai päivittäisenä hellävaraisena ja ravitsevana kosteusvoiteena.

Kiehl’s Ultra Facial Masque on intensiivisesti kosteuttava kasvonaamio kuivalle iholle.

Tulossa pian uutuus: Ultra Facial Advanced Repair Barrier Cream

Ultra Facial Advanced Repair Barrier Cream -kosteusvoide sopii kuivalle iholle. Se on Ultra Facial -perheen uusin perheenjäsen. Runsas voidemainen koostumus, jossa on kolloidista kauraa, auttaa korjaamaan kuivan ja herkän ihon luonnollisen suojamuurin. Koostumus auttaa myös lievittämään ihoärsytystä, jolloin iho tuntuu miellyttävämmältä.

Kiehl’s Ultra Facial Barrier Cream -hoitovoide imeytyy nopeasti ihoon, jättäen kosteutetun, pehmeän ja tasaisen tunteen jopa 24 tunnin ajaksi.