Kauneus  — 11.3.2016

Suukolla on sävynsä

Kauniit huulet kiinnittävät huomion ja houkuttelevat suudelmaan. Kevään monipuoliselta värikartalta on helppo löytää oma suosikki. Suosittelemme keväälle erityisesti herkän pastellisia nudesävyjä, hemaisevaa kirkkaanpunaista ja koralliin vivahtavaa pinkkiä.

huulipunasävyt

Korallinen pinkki

Tulevan kesän trendikkäin sävy on koralliin vivahtava pinkki. Auringon myötä lämpimät sävyt saavat syrjäyttää vaalealle talvi-iholle sopivat kylmän pinkin sävyt.

Hemaiseva kirkkaanpunainen

Rohkea kirkkaanpunainen on huulimeikin klassikkosävy, joka taatusti huomataan! Punaisten huulien kanssa kannattaa satsata erityisesti huolelliseen pohjustukseen, jotta puna levittyy huulille tasaisesti ja kauniisti.

Herkkä ja luonnollinen nude

Nuden sävyisessä huulimeikissä tarkoitus on pyrkiä mahdollisimman luonnolliseen lopputulokseen. Kun valitset sävyn lähelle huulten omaa sävyä, annat niille luonnollisen mutta silti viimeistellyn vaikutelman.

kestävä huulimeikki

Myös huulten herkkä iho kaipaa välillä kuorintaa. Käytä esimerkiksi Cliniquen uutta Sweet Potsia, jossa on huulten kuorintavoide ja kevyesti sävyttävä huulivoide samassa pakkauksessa. Kun huulten pinta on tasainen, asettuu huulipunakin sille kauniimmin.

Aloita huulten punaaminen rajaamalla huulet huulipunansävyisellä rajauskynällä. Lisää huulille pohjustustuotetta, joka tuo kestävyyttä ja samalla tasoittaa huulen pinnan. Levitä huulipuna tarkasti siveltimellä, jolloin saat väriä sopivan määrän. Viimeistele pinta joko puuterilla mattaiseksi tai huulikiillolla kiiltäväksi. Voilà!

clinique sweet pots