Kauneus  — 3.3.2016

Näin teet kevään meikkilookin

Kevään ajankohtainen pariisilaislook syntyy luonnollista kauneutta korostavalla meikillä ja heleyttävillä ihonhoitotuotteilla.

Kaikki alkaa pohjustuksella

Luonnollista kauneutta korostava meikki tarvitsee huolellisen pohjustuksen. Hoitavat seerumit ja ikääntymisen merkkejä vastaan taistelevat voiteet antavat kasvojen herkälle iholle elinvoimaa ja kimmoisuutta. Valitse asiantuntijan avulla ihotyypillesi sopivimmat puhdistustuotteet, voiteet ja seerumit. Säännöllisesti noudatettu hoitorutiini hidastaa ikääntymisen vaikutusta sekä korjaa jo syntyneitä vaurioita tuoden kasvoille kaivattua kuulautta.

Meikkaa iho luonnolliseksi

Kauneuden Juhlaa -kampanjan key look syntyy heleyttävällä meikinpohjustustuotteella ja kuultavalla meikkivoiteella. Valokynä tuo kasvojen varjokohtiin kuulautta ja roosa poskipuna hehkua. Valitse huuliin omaan sävyysi sopiva roosahtavan pinkki puna. Vaaleampiin sävyihin kannattaa valita hiukan kiiltävä koostumus ja tummempiin sävyihin samettisempi mattapuna. Rajaa silmät mustalla rajauskynällä ja sivele luomiin ruskean ja beigen sävyjä. Viimeistele silmät intensiivisen mustalla ripsivärillä. Keskiruskea kulmavaha laittaa kulmat ojennukseen ja tuo kasvoille ilmettä.

Tuoksu tilanteen mukaan

Hajuvesi, korkokengät ja itsevarmuus ovat osa naisellisuutta. Kevyt ja raikas kukkaistuoksu sopii parhaiten päivätuoksuksi, mutta juhlaan kietoudutaan intensiivisempään ja sensuelliin iltatuoksuun. Koska tuoksu muuntuu iholla aina omanlaisekseen, on hajuvesi kaikessa henkilökohtaisuudessaan erinomainen lahjaidea.

chanel huulipuna