Kauneus  — 29.1.2024

Kiehl’s-suosikit ihonhoitoon

Kiehl’s tarjoaa tehokasta ihonhoitoa jokaiseen tarpeeseen. Poimi tästä neljä suosikkituotetta omaan ihonhoitorutiiniisi.

Kiehl’s on yksi harvoista ihonhoitobrändeistä, jotka ovat olleet olemassa jo yli sata vuotta. Ensimmäinen Kiehl’s-myymälä avattiin New Yorkin East Villagessa vuonna 1851. Jo useiden sukupolvien ajan Kiehl’s on kehittänyt tehokkaita kosmetiikkatuotteita kaikille ihotyypeille. Laajasta valikoimasta löytyy ihonhoitotuotteita eri tarpeisiin – tässä neljä suosikkituotetta, jotka tepsivät kuivuuteen, epäpuhtauksiin ja ikääntymisen merkkeihin.

Ultra Facial Cream -kosteusvoide

Ei ole epäilystäkään siitä, etteikö Ultra Facial Cream olisi Kiehl’sin tunnetuin, suosituin ja myydyin kosteusvoide. Tämä kosteusvoide on todellinen Kiehl’sin suosikkituote ympäri maailmaa! Ainutlaatuinen skvalaania ja avokadoöljyä sisältävä kosteusvoide imeytyy välittömästi ihoon tarjoten kosteutusta jopa 24 tunnin ajan. Kaikille ihotyypeille sopiva voide antaa iholle pehmeämmän ja sileämmän tunteen. Se sopii käytettäviksi aamuin sekä illoin.

Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum -hoitoseerumi

Jos haluat esitellä ihollesi retinolin, suosittelemme Micro-Dose Anti-Aging Retinol Serum-hoitoseerumia, joka sisältää keramideja ja peptidejä sekä mikroannostuksen puhdasta retinolia. Hoitoseerumi auttaa näkyvästi vähentämään ryppyjä ja ihon epätasaisuuksia minimoiden ihon kuivumista. Sopii päivittäiseen käyttöön – jopa herkälle iholle.

Rare Earth Deep Pore Cleansing Masque -kasvonaamio

Jos etsit puhdistavaa kasvonaamiota, suosittelemme Rare Earth Deep Pore Cleansing Mask -kasvonaamiota, joka sisältää kestävästi tuotettua aloe veraa ja Amazonin valkoista savea. Kasvonaamion säännöllinen käyttäminen osana ihonhoitorutiiniasi voi auttaa vähentämään ylimääräistä rasvaa ihollasi, jolloin se tuntuu sileämmältä ja näkyvästi puhdistuneelta. Käytä kasvonaamiota kerran tai kahdesti viikossa.

Super Multi Corrective Eye Zone Treatment -silmänympärysvoide

Kiinteyttääksesi ikääntyvää silmänympärysihoa, lisää Super Multi-Corrective Eye-Opening Serum – silmänympärysvoide päivittäiseen ihonhoitorutiiniisi. Seerumimainen voide auttaa vähentämään ikääntymisen merkkejä ja palauttamaan nuorekkaamman ja virkeämmän näköisen ilmeen. Levitä tuotetta aamuin ja illoin. Jos silmänympärysihosi tuntuu todella kuivalta, käytä lisäksi kosteuttavaa Avocado Eye Cream -silmänympärysvoidetta.