Kauneus  — 7.11.2022

Jack Black: tehokasta kosmetiikkaa miehille

Jack Black on yhdysvaltalainen miehille suunniteltu kosmetiikkamerkki, joka keskittyy tehokkaisiin ainesosiin, erottuviin pakkauksiin ja helppokäyttöisyyteen.

Jack Black ei tarjoa monimutkaista ihonhoitoa, vaan helppokäyttöisiä, mutta ylivoimaisen tehokkaita kosmetiikkatuotteita miehille. Jack Black tietää, että useimmat miehet viettävät peilin edessä mieluiten niin vähän aikaa kuin mahdollista. Siksi merkki on kehittänyt monikäyttöisiä tuotteita kasvoille, vartalolle ja parranajoon.

Jack Black

Jack Black lanseerattiin vuonna 2001, ja perustamisensa jälkeen merkki on saavuttanut suurta menestystä niin Yhdysvalloissa kuin muuallakin maailmassa. Nykyään Jack Black on Amerikan myydyin selektiivinen miestensarja.

 

Jack Black keskittyy tehokkaisiin ja korkealaatuisiin ainesosiin ja käyttää ympäristöystävällistä Pure Science®-tekniikkaa. Sarjan tuotteet ovat vegaanisia ja hajusteettomia.

 

Jack Blackin laajasta tuotevalikoimasta jokainen mies löytää varmasti juuri hänelle sopivat ihonhoitotuotteet kasvoille ja vartalolle sekä parranhoitoon ja -ajoon.

Jack Black