Muoti  — 20.9.2018

XS Lelut toteuttaa lasten lelu-unelmia Stockmannilla

Lelukaupassa käyminen on tapaus, jonka pitäisi kuulua jokaisen lapsen ikimuistoisimpiin elämyksiin. Elämyksellisessä lelukaupassa leluja saa kosketella ja kokeilla, ja myyjät ovat niistä yhtä innoissaan kuin lapsetkin. Tervetuloa ihastumaan XS Lelujen taianomaisiin valikoimiin ja valitsemaan mieleisimmät lelut!

XS Lelut tarjoaa elämyksiä ja lahjaideoita kaiken ikäisille

XS Leluista löytyy mieleinen lahja niin vauvalle, teinille kuin leikkisälle aikuisellekin. Nykylapset haaveilevat yhtä lailla perinteisistä pehmoeläimistä, nukketaloista ja autoradoista kuin high-tech-huippu-uutuuksista, peleistä, askartelu- ja rakenteluseteistä, juuri tämän hetken suosikkihahmoista ja monenmoisista taika- ja minimaailmoista.

XS Lelut tarjoaa suomalaisten asiakkaiden odotuksia palvelevan, monipuolisen ja yhtenäisen leluvalikoiman, josta löytyy mieleinen lahja niin vauvalle, teinille kuin leikkisälle aikuisellekin.

 

Lelukaupan laajaan valikoimaan kuuluvat suosittujen lisensoitujen brändien, kuten LEGO, Baby Born ja BRIO, toivotuimmat lelut sekä pörheät pehmolelut esimerkiksi NICIltä, Me to Youlta ja Bukowskilta. Suomalaisia brändejä valikoimassa edustavat muun muassa Tactic, Plasto sekä Muumit.

 

Helsingin keskustan Stockmannilla on Suomen suurin XS Lelut -myymälä. Tunnelmaltaan myymälä on todellinen lasten maailma, jossa lapsi voi leikkiä Play-Doh-muovailuvahoilla ja pikkuautoilla tai kokeilla osumatarkkuuttaan Nerf-ammunnassa. XS Lelujen lelumaailma on iso elämys perheen pienimmille.

xs lelut

XS Lelut Helsingin keskustan, Jumbon, Itiksen, Turun ja Tampereen Stockmannilla sekä Tapiolan Stockmannin läheisyydessä kauppakeskus Ainoassa. Löydät laajan valikoiman leluja myös Stockmannin verkkokaupasta.

 

Leluostoksille