Muoti  — 19.10.2018

Polo Ralph Lauren – ajatonta tyylikkyyttä

Polo Ralph Laurenin juhlavuoden uusi syysmallisto tarjoaa casual-henkisiä työ- ja vapaa-ajanvaatteita sekä miehille että naisille.

Tänä syksynä juhlitaan Ralph Laurenin 50-vuotisjuhlaa. Syksyn mallisto on kunnianosoitus Pololle – laadulle, perinteelle ja tyylille, jotka tekivät brändistä sen arvostetun amerikkalaisen lifestyle-brändin, joka se tänä päivänä on. Syksyn malliston tunnelma on nuorekas, ja siinä tasapainottelevat taidokkaasti sekä perinteikkyys että harkittu rajoja rikkova kapinallisuus.

Polo Ralph Laurenin itsevarmuutta säteilevä syksyn naisten mallisto sisältää  sesonkiin täydellisesti sopivia vaatekappaleita, jotka kokoaa helposti yhtenäiseksi lookiksi. Kauden väreinä valloittavat ruskean ja harmaan sävyt, seljanmarjan punainen, syvä vihreä ja kanervaisen sininen. Syksyn monipuolinen mallisto yhdistelee ikonisia siluetteja moderneihin yksityiskohtiin luoden ajattomia luottovaatteita, joiden puoleen kääntyä yhä uudestaan. Uudet klassikot ovat tuleet jäädäkseen.

50-vuotisjuhlan tiimoilta Ralphin tarinaa  välitetään uudelle sukupolvelle tarjoamalla ajattomia lookeja, jotka vangitsevat Ralphin tunnusomaisen tyylin ja tuovat hänen uniikin elämänfilosofiansa eloon uudella tavalla. Polo Ralph Lauren edustaa uudenlaista, modernia amerikkalaista urheiluvaatetusta. Brändi ja sen uudistettu hevoslogo ovat kansainvälinen symboli uudenlaiselle preppy-elämäntavalle. Syksyn miestenmallisto on Polon parhaimmiston juhlaa – laatua, perinnettä ja tyyliä. Mallisto on myös muistutus siitä, kuinka Polo on aina ollut pukeutumisen nykyhetkessä kiinni tarjoten loistavaa istuvuutta, laadukkaita materiaaleja ja kekseliäitä yksityiskohtia, jotka tiivistävät sen, miltä nykymies haluaa näyttää ja millaisena tulla nähdyksi.

Polo Ralph Laurenin tulkinta muodista yhdistää aina nerokkaasti nostalgisuuden, ajattomuuden ja perinteitä kunnioittavan iättömyyden moderniin tyyliin ja ajassa kiinni olemiseen.

Ralph Laurenin 50-vuotinen menestystarina on malliesimerkki amerikkalaisesta unelmasta: solmiomyyjänä uransa aloittanut Ralph Lauren on puolen vuosisadan aikana rakentanut tyhjästä arvokkaan muoti-imperiumin ja maailmanlaajuisesti tunnetun brändin, joka ei tarjoa pelkästään vaatteita vaan kokonaisen elämäntavan.