Muoti  — 29.9.2018

Coach X Selena Gomez

Upeasta tyylistään tunnettu laulaja, näyttelijä ja Coachin mainoskasvo Selena Gomez on suunnitellut ihastuttavan malliston yhteistyössä Coachin kanssa.

Yhteistyömallistossa herkkyys ja leikkisyys sekoittuvat Selena Gomezille tunnusomaiseen tapaan särmikkääseen ja itsevarmaan asenteeseen.

AINUTLAATUISTA YLELLISYYTTÄ NYKYPÄIVÄÄN

 

Coach on moderni amerikkalainen luksusbrändi, jolla on pitkät laatua ja käsityötä arvostavat perinteet.  Coachin laukuissa tiivistyy vaivaton ja hienostunut newyorkilaistyyli. Hyvin tehty nahkalaukku, lompakko tai kengät ei mene koskaan pois muodista.

 

Kaunis ja vaivaton. Laadukkaasta vasikannahasta valmistettu Bond-laukku on viimeistelty art deco -tyylisin kristallein. Laukun takana on Selena Gomezin nimikirjoitus ja hänen mottonsa ”not perfect, always me”.

MOTTONA ”NOT PERFECT, ALWAYS ME”

 

Ihastuttava yhteistyömallisto tuo myös mukanaan kaksi uutta laukkumallia – Bondin ja Trail Bagin, jotka kuvastavat Coachin vahvaa perintöä laadukkaiden nahkalaukkujen valmistajana.

 

Tervetuloa Coach x Selena Gomez pop up -esittelyyn Helsingin tavaratalon 1. kerrokseen 19.10. – 5.11.

 

Tyylikkään Trail-laukun muotokieli on syntynyt Coachin arkistojen inspiroimana. Laadukkaasta vasikannahasta valmistettua laukkua somistaa pieni rusetti, Selena Gomezin nimikirjoitus ja hänen mottonsa ”not perfect, always me”.


COACH Selena Belt Bag With Bunny -nahkalaukku 229,00 €

Laadukkaasta vasikannahasta valmistetussa vyölaukussa on vetoketjukiinnitys ja

hihna, joka mahdollistaa laukun kantamisen sekä vyötäröllä että olalla.