Muoti  — 17.3.2023

Tulossa: Suosikkibrändien häämekot ja hääpuvut

Stockmannin valikoima täydentyy tänä keväänä modernilla häämuodilla, kun suosikkibrändien morsiusmallistot tulevat saataville Helsingin keskustan tavarataloon.

Stockmannin tavarataloihin ja verkkokauppaan avautuu huhtikuussa hää- ja juhlamuodin Festive Fashion -pop up, jonka myötä Helsingin keskustan tavarataloon saapuvat myös suosikkibrändien häämekot ja hääpuvut. Mukana ovat upeilla morsiusmallistoillaan By Malina Bridal, Ida Sjöstedt Bridal, ROTATE Wedding sekä Vila Bridal.

 

Asiakkaittemme rakastamien brändien morsiusmallistot tarjoavat klassisen hääpukulookin lisäksi myös modernimpaa häämuotia, kuten midi- ja minimittaisia häämekkoja sekä kaksiosaisia asuja. Värivalikoima ei rajoitu pelkkään perinteiseen valkoiseen, ja erilaisilla leikkauksilla, yksityiskohdilla ja tekstuureilla on tuotu kiinnostavuutta ja uudenlaista ilmettä myös valkoisiin hääpukuihin.

 

Mukana on niin naisellisia ja hienostuneita häämekkoja kuin rohkeampaa ja leikkisämpää tyyliä. Valikoimasta löytyy upeita vaihtoehtoja myös modernille morsiamelle, joka haluaa rennomman asun pienempään hääjuhlaan tai vaikka juhlien jatkoille. Mallistoissa on ajateltu myös muuntelukelpoisuutta: monet häämekot ja -puvut ovat käyttökelpoisia myös häiden jälkeen.

 

Morsiusmallistot tulevat saataville vain Helsingin keskustan tavarataloon 11. huhtikuuta alkaen, jolloin myös juhlamuodin Festive Fashion -pop up avautuu tavaratalon kolmanteen kerrokseen.

 

Hääpukua etsiviä palvelee Helsingin Stockmann-tavaratalossa myös kumppanimme, hääpukuliike White Dress, jonka valikoimaan kuuluvat muun muassa hääpukumerkit Pronovias ja Vera Wang Bride.

By Malinan lyhyt häämekko

By Malina Bridal -mallistoon kuuluu erimittaisia häämekkoja maksimittaisista miniin.

By Malinan lyhyt häämekko

By Malinan morsisumallistossa nähdään myös trendikkäitä yksityiskohtia, kuten näyttäviä puhvihihoja ja cut out -leikkauksia.

Tulossa pian: Festive Fashion -pop up!

Juhlamuodin Festive Fashion -pop up avautuu 11. huhtikuuta Helsingin keskustan lisäksi myös Jumbon, Tapiolan ja Tampereen tavarataloon sekä verkkokauppaan. Luvassa on monia täysin uusia brändejä, kuten byTiMo, Kocca, Marchesa, Love Lolita sekä Nobody’s Child, sekä upeita juhlamallistoja suosikkibrändeiltä, kuten Ida Sjöstedt, By Malina, Self-Portrait ja Katri Niskanen. Mukana on lisäksi poimintoja Stockmannin laajasta juhlakenkien ja -asusteiden valikoimasta. Juhlavaateosaston myötä myös muut tavaratalot saavat valikoimaansa merkkejä, joita niissä ei ole aiemmin ollut.

 

Tervetuloa tutustumaan juhlakauden inspiroivimpiin uutuuksiin verkossa tai tavaratalossa 11.4. alkaen!

By Timo -juhlamekot

Festive Fashion pop up tuo Stockmannille useita uusia brändejä, kuten norjalaisen byTiMon.

By Timo -juhlamekot

byTiMon mallistossa nähdään runsaasti romanttisia ja vintagehenkisiä juhlamekkoja.

Love Lolita -juhlamekko

Myös Love Lolita on norjalainen brändi, joka suunnittelee naisellista ja boheemia juhlamuotia.

Kocca-juhlamekko

Festive Fashion pop upin myötä Stockmannin valikoimaan saapuu myös italialaisbrändi Kocca.