Muoti  — 27.5.2023

Uutta! Suosikkibrändien häämekot ja hääpuvut

Stockmannin valikoima on täydentynyt modernilla häämuodilla. Suosikkibrändien morsiusmallistot ovat nyt saatavilla Helsingin keskustan tavaratalossa.

Stockmannin tavarataloihin ja verkkokauppaan avautui huhtikuussa hää- ja juhlamuodin Festive Fashion -pop up, jonka myötä Helsingin keskustan tavarataloon saapuivat myös suosikkibrändien häämekot ja hääpuvut. Mukana ovat upeilla morsiusmallistoillaan By Malina Bridal, Ida Sjöstedt Bridal, ROTATE Wedding sekä Vila Bridal.

 

Asiakkaittemme rakastamien brändien morsiusmallistot tarjoavat klassisen hääpukulookin lisäksi myös modernimpaa häämuotia, kuten midi- ja minimittaisia häämekkoja sekä kaksiosaisia asuja. Värivalikoima ei rajoitu pelkkään perinteiseen valkoiseen, ja erilaisilla leikkauksilla, yksityiskohdilla ja tekstuureilla on tuotu kiinnostavuutta ja uudenlaista ilmettä myös valkoisiin hääpukuihin.

 

Mukana on niin naisellisia ja hienostuneita häämekkoja kuin rohkeampaa ja leikkisämpää tyyliä. Valikoimasta löytyy upeita vaihtoehtoja myös modernille morsiamelle, joka haluaa rennomman asun pienempään hääjuhlaan tai vaikka juhlien jatkoille. Mallistoissa on ajateltu myös muuntelukelpoisuutta: monet häämekot ja -puvut ovat käyttökelpoisia myös häiden jälkeen.

 

Morsiusmallistot ovat saatavilla vain Helsingin keskustan tavaratalossa, jonka kolmanteen kerrokseen on avattu Festive Fashion -pop up.

 

Hääpukua etsiviä palvelee Helsingin Stockmann-tavaratalossa myös kumppanimme, hääpukuliike White Dress, jonka valikoimaan kuuluvat muun muassa hääpukumerkit Pronovias ja Vera Wang Bride.

By Malinan lyhyt häämekko

By Malina Bridal -mallistoon kuuluu erimittaisia häämekkoja maksimittaisista miniin.

By Malinan lyhyt häämekko

By Malinan morsisumallistossa nähdään myös trendikkäitä yksityiskohtia, kuten näyttäviä puhvihihoja ja cut out -leikkauksia.

Nyt Stockalla: Festive Fashion -pop up!

Juhlamuodin Festive Fashion -pop up on nyt avattu Helsingin keskustan lisäksi myös Jumbon, Tapiolan ja Tampereen tavarataloon sekä verkkokauppaan. Mukana on monia täysin uusia brändejä, kuten byTiMo, Kocca, Marchesa, Love Lolita sekä Nobody’s Child, sekä upeita juhlamallistoja suosikkibrändeiltä, kuten Ida Sjöstedt, By Malina, Self-Portrait ja Katri Niskanen. Mukana on lisäksi poimintoja Stockmannin laajasta juhlakenkien ja -asusteiden valikoimasta. Juhlavaateosaston myötä myös muut tavaratalot ovat saaneet valikoimaansa merkkejä, joita niissä ei ole aiemmin ollut.

 

Tervetuloa tutustumaan juhlakauden inspiroivimpiin uutuuksiin verkossa tai tavaratalossa!

By Timo -juhlamekot

Festive Fashion pop up esittelee useita uusia brändejä, kuten norjalaisen byTiMon. Tutustu valikoimaan >

Love Lolita -juhlamekko

Myös Love Lolita on norjalainen brändi, joka suunnittelee naisellista ja boheemia juhlamuotia. Tutustu valikoimaan >

Kocca-juhlamekko

Festive Fashion pop upin myötä Stockmannin valikoimaan saapui myös italialaisbrändi Kocca. Tutustu valikoimaan >

Nobody's Child

Myös lontoolainen Nobody’s Child kuuluu Festive Fashion pop upin uutuusbrändeihin. Tutustu valikoimaan >