Muoti  — 12.2.2020

Uhana suunnittelee vaatteita seikkailijoille

Vaatteidesi kuuluisi olla kuin toinen ihosi. Uhanan päämääränä on suunnitella vaatteita, jotka laskeutuvat yllesi vaivattomasti — asuja, joissa voit suunnata kohti uusia seikkailuja, matkustaa maapallon toiselle puolelle ja kohdata maailman omana itsenäsi. Tervetuloa Uhanan heimoon.

TARINA INSPIRAATIOSTA JA TASA-ARVOSTA

 

Uhana syntyi halusta luoda laadukkaita vaatteita, jotka näyttävät juuri oikeilta ja istuvat täydellisesti. Suunnittelijaduo Mira Vanttajan ja Hanna Virkamäen yhteistyöstä lähtenyt projekti on kasvanut aidoksi yhteisöksi ja yritykseksi, joka seisoo oikeudenmukaisuuden, tasa-arvon, vastuullisuuden ja rohkean kauneuden takana tänään ja huomenna.

OIKEUDENMUKAISEMMAN MAAILMAN PUOLESTA

 

Uhana uskoo rehellisyyteen, eikä pelkää taistella oikeiden asioiden puolesta. Vastuullisuus niin ympäristön kuin ihmisten suhteen on kudottu kaikkeen toimintaan. Tuotantoketju ei kätke salaisuuksia: jokaisen vaatteen matka on jäljitettävissä aina sen alkulähteille asti. Kaikki malliston tuotteet on suunniteltu Tampereella ja valmistettu Virossa, Liettuassa ja Portugalissa. Merinovillatuotteet valmistetaan Suomessa, Kutomo Holopaisella.

 

Uhana työskentelee ainoastaan kumppaneiden kanssa, joihin voimme luottaa. Tätä on Uhana.

SS20 MALLISTO - MY LIPS DON'T LIE

Comfort Sweatshirt, My Lips Don’t Lie, green, 109 e

Comfort Sweatshirt, My Lips Dont Lie, rose, 109 e

Mirage Knitdress, black, 259 e

Stargaze Jumper, white, 199 e

Stargaze Jumper, green, 199 e

Tämä kokoelma on rakkauskirje.

 

Muistutus liikuttaa kehoa ja sielua. Kannustus kulkea maailman läpi tanssien. Manifesti nopeasti puhumisen, hyvin rakastamisen, koskettamisen ja kosketetuksi tulemisen puolesta. Pyyntö pysyä aitona ja avoimena, nähdä maailma ja sen ihmiset lempeämmin silmin. Rohkaisu avata silmät heinikolle, joka kilvoittelee tuulen kanssa, ja villeille pisamille auringon päivättämillä poskipäillä.

 

On aika luottaa vartaloihimme ja mennä rohkeast sinne, minne jalkamme meidät johdattavat. Sen sijaan, että pyrkisimme olemaan täydellisiä, voimme pyrkiä olemaan haavoittuvaisia ja rehellisiä. Pysähtyä tuntemaan kesän lempeän tuulen tarttuvan hiuksiimme ja lepäämään leutoihin ja loputtomiin päiviin piiloutuvaan onneen.

 

My Lips Don’t Lie -mallisto koostuu silkkimekoista, -paidoista ja  -liehuhousuista, merinovillaisista tuotteista sekä puuvillaisista collegepaidoista ja triasetaattisekoitteisista yläosista. Mallistosta löytyy myös juuri ne kimonot, joiden kanssa haluat toivottaa kesän tervetulleeksi.