Muoti  — 2.3.2020

Uutuusmallisto silkistä ja pellavasta

R-Collection on vuonna 1978 perustettu kajaanilainen perheyritys, joka valmistaa laadukkaita vapaa-ajan vaatteita. Kesän 2020 mallisto koostuu keveistä luonnonmateriaaleista, jotka muodostavat ajattoman tyylikkään kokonaisuuden kevään ja kesän rientoihin.

Kotimainen perheyritys R-Collection on tunnettu laadukkaita vapaa-ajan vaatteita. Merkin tunnetuin tuote, anorakki, syntyi jo vuonna 1982, ja vielä tänäkin päivänä se on yksi suosituimmista tuotteista.

R-Collection yhdistää ajattomia klassikoita ja sesongeittain vaihtuvia uutuuksia. Mallistojen painopiste on ajattomassa muotoilussa ja laadukkaissa materiaaleissa sekä käytännöllisyydessä ja kestävyydessä.

 

Kesällä 2020 R-Collection pukee sinut ylelliseen silkkiin, pehmeään pellavaan ja kestävään puuvillaan. R-Collection luottaa luonnonmateriaaleihin niiden ajattomuuden ja erinomaisten ominaisuuksien takia. Malliston kankaat tulevat sekä Suomesta että muualta Euroopasta.

Malliston värit ja materiaalit ovat helposti yhdisteltävissä – kauniin puuvillaneuleen voi pukea niin pellava- tai silkkimekon kuin muidenkin malliston tuotteiden kanssa.

 

Onpa kyseessä aurinkoinen kevätpäivä tai viilenevä kesäilta, mallistosta löytyy käytännöllisiä ja tyylikkäitä vaatteita joka tilanteeseen. R-Collectionin tuotteet valmistetaan lähellä sinua, sillä suurin osa tuotannosta tapahtuu Suomessa ja Virossa.