Muoti  — 6.9.2018

Uusi Tommy Hilfiger -mallisto tullut myyntiin

Uusi Tommy Icons Capsule -mallisto julkaistaan syksyllä 2018

Tommy Hilfigeriltä ilmestyy tänä syksynä uusi TOMMY ICONS -naistenvaatemallisto, joka on saanut inspiraationsa brändin ikonisimmista tyyleistä – moderneilla vivahteilla. Mallisto julkaistiin 4. syyskuuta TOMMYNOW -näytöksessä Shanghaissa ja malliston asut tulevat myyntiin samaan aikaan verkkokauppa Tommy.com:iin. Icons -malliston kasvoina nähdään supermallit Hailey Baldwin ja Winnie Harlow.

Icons -mallistoon kuuluu Hilfiger brändille tuttuja vaatekaapin kulmakiviä, kuten Oxford pusero, parka ja toppatakki, jotka ovat saaneet uudet ilmeet muun muasssa oversized -silueteilla, hohtavilla materiaaleilla sekä syksyisillä sinisen, burgundin ja kultaisen sävyillä.

HILFIGER COLLECTION ja TommyXLewis, Tommy Hilfigerin ensimmäinen yhteistyömallisto brittiläisen formulatähden ja kansainvälisen TOMMY HILFIGER -brändilähettilään Lewis Hamiltonin kanssa, julkaistaan myös Shanghain TOMMYNOW -näytöksessä. Kaikki näytöksessä esiteltävät mallistot tulevat myyntiin yli 70 maahan TOMMY HILFIGER -myymälöihin sekä tommy.com verkkokauppaan.

Tommy Hilfiger on yksi maailman arvoistetuimpia lifestyle-brändejä, johon kuuluu TOMMY HILFIGER ja TOMMY JEANS. Se keskittyy laadukkaisiin miesten, naisten sekä lasten vaatteisiin ja asusteisiin. Tämän lisäksi Tommy Hilfigerin valikoimista löytyy muun muassa silmälaseja, hajuvesiä sekä kodin tuotteita. TOMMY JEANS keskittyy naisten ja miesten denim -vaatteisin, jalkineisiin, asusteisiin sekä tuoksuihin. Mallistot saapuvat myyntiin valikoituihin Stockmann-tavarataloihin sekä stockmann.comiin syyskuussa.