Muoti  — 22.10.2018

Balmuir lanseerasi uuden BMuir-kashmirvaatemalliston

BMuir-kashmirneulemallisto on suunniteltu laatutietoisille muodin ystäville, jotka arvostavat ajatonta designia ja laadukkaita materiaaleja.

BMuir-mallisto on ensiluokkainen valikoima klassisia, hienoimmasta 100% kashmirista valmistettuja neuleita. BMuir on osa Balmuir-brändiä.

KASHMIRNEULEET MONEEN TYYLIIN

BMuir-kashmirvaatemallisto on luonteva jatkumo Balmuirin luonnonmateriaaleja kunnioittaville asusteille. Syksyn mallistosta löytyy esimerkiksi neuletakkeja ja -paitoja sekä rennot kashmirhousut. BMuirin kashmirneuleet on mitoitettu eri vartalotyypeille sopiviksi, mallista riippuen tuotteista löytyvät koot XS-XL.

 

– Yksi maailman hienoimmista luonnonmateriaaleista, kashmir, ja intohimo luoda aikaa kestäviä neuleita toimivat inspiraationa mallistoa suunnitellessamme. Malliston vaatteet sopivat loistavasti moniin tilanteisiin. Halusimme rakentaa kokonaisuuden, jossa neuleita voi yhdistellä monipuolisesti eri asuihin, kertoo malliston suunnittelija Niina Ylitalo BMuirin luomisesta.

PANOSTA KASHMIRIN LAATUUN

 

BMuirin kashmirneuleet tuntuvat iholla ylellisen pehmeiltä. Kashmirvilla on ihoa hyväilevää, kevyttä ja hengittävää. Malliston vaatteissa käytetty kashmir on hyvin arvostettua. Mitä hienompaa ja pidempää kashmirkuitu on, sitä laadukkaampaa se on. Pitkäkuituinen kashmirlaatu kestää aikaa ja käyttöä.

HUOLLA RAKKAUDELLA

Pitääksesi tuotteen kauniina ja kestävänä, säännöllinen huolto on tärkeää. BMuir-neuleet voi pestä varovasti käsin noudattaen pesuohjeita, mutta kemiallinen pesu on suositeltavaa. Laadukas kashmirtuote nukkaa vähemmän, ja nukkaantuminen vähenee entisestään ensimmäisen pesukerran jälkeen. Ylimääräisen nukan voi poistaa tuotteen mukana toimitettavalla kashmirkammalla. Kashmirneuleelle tulee antaa lepopäiviä ja sitä on hyvä tuulettaa säännöllisesti. Parhaiten neule pysyy muodossaan, kun säilytät sitä viikattuna.

Hoito-ohjeet >