Muoti  — 1.9.2021

Tämä on Marimekko Kioski

Marimekko Kioski on kuratoitu unisex-vaatemallisto, jonka ytimessä on luovuus. Ikoniset kuviot eivät tunne rajoja.

Marimekko Kioski -vaatemallisto tarjoaa rentoa unisex-tyyliä ja uusia tulkintoja Marimekon ikonisista kuvioista, kuten Unikosta ja Tasaraidasta. Mallistossa näkyy myös 90-luvun estetiikka, joka korostuu etenkin väljälinjaisissa t-paidoissa, huppareissa ja collegeasuissa.

Marimekko Unikko – luovan rohkeuden symboli

Marimekko Kioski -mallistoon kiteytyvät Marimekon tärkeät arvot: luova rohkeus ja aitous. Luovuutta ja rohkeutta symboloi myös Kioski-malliston vaatteissa kukkiva Marimekon ikoninen Unikko, jonka Maija Isola suunnitteli 60-luvulla vastalauseena Armi Ratian väittämälle, että Marimekossa ei kukkakankaita paineta. Marimekko Kioski tuo ikoniseen kuvioon uuden, modernin ulottuvuuden.

Marimekko Kioski: The Mindscapes Edition

Talven 2021 Marimekko Kioski-mallisto, The Mindscapes Edition, on kunnianosoitus kiltteydelle – myös omaa itseä kohtaan. Sisäinen tasapaino ja seesteinen mielenmaisema ovat hyvän elämän perusta. Mukavaan oleiluun suunnitelluissa vaatteissa näkyy esimerkiksi rauhoittavaa taivaansinistä ja meditatiivisesti aaltoilevaa Lokki-kuviota.

 

Kaikki Marimekko Kioski Mindscapes Edition -mallistossa käytetty puuvilla on hankittu vastuullisemmin tuotettuna BCI (Better Cotton Initiative) -puuvillana.