Muoti  — 29.11.2017

Talven mukavin trendi: kotivaatteet, joissa voi mennä töihin

Luottoneule, jättihuivi, ylellinen kashmiraamutakki - kotiasut ovat nyt niin kauniita, ettet halua riisua niitä koskaan.

Toivota tervetulleeksi talven käytännöllisin trendi. Nyt kotiasuiksi hankitaan niin kauniita neuleita, että niissä voi lähteä myös töihin.

Aamutakissa kellon ympäri

Kun aamutakki on tehty villasta, se toimii myös pitkänä neuletakkina. Kotimaisen Balmuirin aamutakki on laadukkainta kashmirvillaa. Materiaali tuntuu silkkiseltä paljasta ihoa vasten ja lämmittää pakkasilla.

Jättihuivin monet elämät

Muodikkain huivi on nyt ylisuuri. Saali on neulemuodin kameleontti: yhtenä päivänä hartiahuivi ja seuraavana torkkupeitto. Kietaise jättihuivi aamulla yöpaidan päälle ja pue sama huivi ulos mennessäsi villakangastakin kanssa. Huivi tuo uutta ilmettä myös sisustukseen. Asettele saali sohvalle tai nojatuolin päälle.

Trendikkäin jättihuivi on pörheää vuohenvillaa eli mohairia.

Kalastajahenkinen palmikkoneule on klassikko.
SUPERDRY Mariner Zip Through -neuletakki 109,-
SUPERDRY Heritage Grandad -paita 49,90
SAND pikkutakki 399,-
TIGER OF SWEDEN vakosamettihousut 179,-
MAKIA Yard -kengät 149,-

Lämpimät lisäkerrokset

Kun hankit muutaman eripaksuisen neuleen, sinulla on vaate melkein joka tilanteeseen. Lähes seittimäinen merinoneulos sopii tarvittaessa alusvaatekerrokseksi, ja paksu villatakki käy myös välikausitakista. Muodikkain tapa kerrostaa villaa on pukea ohuen villapoolon päälle astetta paksumpi villapaita.

Siisti mutta mukava

Luottoneuleen tunnistaa siitä, että se sopii sekä työvaatteeksi että oloasuksi. Hyvälaatuinen neule saa asun näyttämään siistiltä, mutta se tuntuu yhtä mukavalta kuin collegepusero. Vilkaise pesulappua: laadukkaassa yksilössä on aina yli 50 prosenttia luonnonkuituja. Jakki, kashmir ja mohair tuovat villaneuleeseen pehmeyttä.

Vohvelikuvioinen Sand neuletakki 199€
CAP HORN kamelinruskea neuletakki 59,90
SAND neuletakki 199,-
JACK & JONES housut 29,99