Muoti  — 10.6.2023

Tältä näyttää Billebeinon kesämallisto 2023

Billebeinon kesämallisto pitää sisällään sekä rentoja klassikoita että trendikkäitä uutuuksia, kuten virkattuja toppeja ja pellavasettejä. Tutustu mallistoon ja valitse omat suosikkisi alkavaan kesään!

Billebeino laajentaa valikoimaansa uuden kesämallistonsa myötä. Mallisto on aiempaa runsaampi ja tarjoaa uusia sekä entistä laadukkaampia tuotteita.

 

Olipa tyylisi sitten rento, urbaani tai klassinen, Billebeinon kesämallistosta löydät varmasti jotain, mikä sopii juuri sinulle. Mallistosta löytyy muun muassa täysin uusia pellavasettejä, virkattuja toppeja sekä klassikoksi lukeutuvia svetareita ja printtipaitoja.

 

”Olemme tehneet valtavasti kehitystyötä materiaalien ja laatujen kanssa. Toimme lisää vaihtoehtoja ja syvyyttä mallistoon”, kertoo Billebeinon perustaja Ville Leino.

Billebeino, flamingokuvioinen kesämekko
Flamingokuvioinen Brick Jungle -paitamekko, 119,00 €.

Billebeino virkattu kesätoppi
Puuvillasta virkattu Crochet-toppi, 129 €.

Billebeino bandanakuvioinen asu
Puuvillainen Bandana-takki 135 €, Bandana-shortsit 69 € ja Vintage-toppi 45 €.

Monipuolisuus on yksi Billebeinon keskeisistä arvoista. Brändi haluaa tarjota monipuolisen valikoiman eri leikkauksia ja värejä, jotta jokainen asiakas löytää itselleen sopivan vaihtoehdon. Billebeino pyrkii huomioimaan eri mieltymykset ja tarpeet, jotta brändi voi palvella laajaa asiakaskuntaansa parhaalla mahdollisella tavalla.

 

Billebeino kehittää mallistojaan jatkuvasti vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin ja odotuksiin. ”Kehitystyö jatkuu myös tulevaisuudessa, jotta voimme taata laajan, monipuolisen ja laadukkaan kokonaisuuden mallistoihin”, Ville Leino sanoo.

 

Billebeino seuraa trendejä ja ennakoi tulevia suuntauksia, jotta asiakkaille voidaan tarjota ajankohtaisia, kiinnostavia ja heidän odotuksiaan vastaavia tuotteita.

 

Brändin tavoitteenaan on, että jokainen asiakas löytää juuri sen, mitä etsii. Kokonaisuudessaan mallistot kehittyvät, monipuolistuvat ja syventyvät. Mallistojen kehittyminen on jatkuvaa ja olennainen osa brändin kasvua.

Kesämalliston uutuuksia naisille

Kesämalliston uutuuksia miehille