Muoti  — 14.8.2023

Marimekon uusi Imprint-laukkusarja: Kauneus kohtaa käsityön

Syksyn upeimmat laukku-uutuudet ovat saapuneet! Marimekon uusi Imprint-laukkusarja on luotu valloittamaan sydämiä. Huippulaadukas skandinaavinen nahka ja käsityönä tehty viimeistely kohtaavat ikonisen Unikon.

Marimekon uusien Imprint-laukkujen jokainen yksityiskohta designista materiaalien hankintaan ja tuotteiden valmistukseen on harkittu erityisen tarkkaan. Laukut valmistetaan skandinaavisesta nahasta, joka voidaan jäljittää yksittäiselle tilalle saakka – näin varmistetaan raaka-aineen mahdollisimman korkea laatu. Imprint-sarja valmistetaan ja viimeistellään käsin Italian Abruzzossa, ja laukkujen sisävuori painetaan Marimekon omassa kangaspainossa Helsingin Herttoniemessä. Viisikymmentä prosenttia tuotteessa käytetystä puuvillasta on kierrätettyä.

 

Imprint-laukkumallistoon kuuluu kolme mallia: kompakti crossbody, hurmaava bucket ja monikäyttöinen tote. Värivaihtoehdot ovat aina tyylikäs musta sekä houkutteleva kerma. Näiden Marimekko-laukkujen metalliosat hohtavat kullan sävyssä. Joko löysit uuden ihastuksesi?

Marimekko Imprint -nahkalaukku

Marimekon Imprint-laukkusarja on nyt saatavilla verkkokaupassa ja Helsingin keskustan Stockmann -tavaratalossa.