Muoti  — 2.11.2022

Syksyn tyylikkäimmät sporttimuodin uutuudet Pumalta

PUMAn syysmalliston uutuudet ovat saapuneet Stockmannille. Valikoimasta löytyy sekä trendikästä sporttimuotia syyskauteen että pehmeää ja lämmintä muotia viilenevään vuodenaikaan. Tutustu mallistoon ja löydä syksyn sykähdyttävimmät uutuudet!

Puma Infuse

PUMA Infuse -mallisto tarjoaa modernia ja tyylikästä katumuotia naisille. Malliston neutraali välipaletti, pehmeät värit sekä ainutlaatuiset yksityiskohdat ottavat inspiraatiota modernista 70-luvusta.

Puma Infuse

Puma Infuse

Puma Infuse

Puma Infuse

Puma Classics

PUMA Classics -mallisto keskittyy klassikoihin, jotka eivät koskaan mene pois muodista. Classics-mallisto kunnioittaa PUMAn perintöä heijastellen samalla tuoreita trendejä. Mallistosta löydät uusia muotoja, materiaaleja ja värejä sekä uusia helppokäyttöisiä tyylejä. Jokaiselle löytyy oma klassikko – lempivaate tai -asuste, joka saa sinut tuntemaan olosi erityiseksi, itsevarmaksi ja ainutlaatuiseksi.

Puma Classics

Valinnat viileämmille säille

PUMAn mallistosta löydät loppuvuoteen ihania tuotteita, jotka pitävät sinut lämpimänä ja tyylikkäänä myös viileämmällä säällä. Mallistosta löydät ihania sävyjä ja pehmeitä materiaaleja, jotka heijastavat uusimpia trendejä.

Puma

Puma

Puma-kengät