Muoti  — 26.9.2017

Samsonite mukana matkalla

Matkasuunnitelmia, mutta matkalaukku kaipaisi päivitystä? Samsoniten maailmankuulut matkalaukut odottavat matkalle pääsyä tavaratalojemme Samsonite-shopeissa.

Kaikkien tavaratalojemme Samsonite-myymälät tarjoavat pitkäaikaisen laukkukumppanin niin maailmanmatkaajalle, viikonloppureissaajalle kuin arjen työ- ja vapaa-ajan tarpeisiin.

Keveyttä ja kestävyyttä

Samsoniten ainutlaatuinen, Euroopassa valmistettu Curv®-teknologia yhdistää keveyden ja vahvuuden. Kudotusta polypropeenista valmistettu kerroksellinen rakenne pitää laukun kevyenä, minkä ansiosta mahdutat enemmän matkatavaraa lentoyhtiöiden painorajojen sisälle.

 

Materiaali on myös poikkeuksellisen iskunkestävää, joten laukun sisältö säilyy hyvässä turvassa ja laukku kulkee mukanasi vuosia. Valmistaja tarjoaakin laukuilleen rajoitetun 10 vuoden maailmanlaajuisen takuun.

 

Samsoniten innovatiivinen, ensimmäinen Curv®-teknologialla valmistettu Cosmolite-mallisto on uudistunut. Laukun kestävyys ja tunnettu ulkonäkö ovat säilyneet samana, mutta laukkumallia on kevennetty jopa 18 %. Kokonaisuutta on parannettu myös pieniä yksityiskohtia, kuten lukkoja, pyöriä ja kahvoja kehittämällä.

Laukku joka tarpeeseen

Samsoniten laaja valikoima ei rajoitu vain matkalaukkuihin. Matkalaukkujen lisäksi shoppi tarjoaa toimivia ratkaisuja arkeen ergonomisilla repuilla sekä tietokonelaukuilla, käsilaukuilla ja käsimatkatavaroille optimoiduilla laukkuratkaisuilla. Esimerkiksi businessmatkoille suunniteltujen laukkujen erilliset osiot mahdollistavat työtarvikkeiden, kannettavan tietokoneen ja matkavaatteiden ryppyyntymättömän kuljetuksen käytännöllisesti yhdellä laukulla.

 

Tervetuloa löytämään oma matkakumppanisi lähimmän tavaratalon Samsonite-shopista!