Muoti  — 18.9.2017

Royal Republiq tarjoaa laatua miehille

Nahkalaukkujen ja -asusteiden laatubrändi Royal Republiq on saapunut uutuutena Helsingin keskustan tavaratalon 4. kerroksen miesten asusteosastolle. Brändin tuotteita löydät myös stockmann.comista.

Vuonna 2006 perustetun taskalaisbrändi Royal Republiqin skandinaaviset juuret näkyvät heidän nahkatuotteidensa selkeissä linjoissa ja käytännöllisyydessä. Stockmannilla uuden brändin valikoimassa on muun muassa laukkuja, tietokonelaukkuja, lompakoita, korttikoteloita ja toilettilaukkuja.

 

Kaikki ammattitaidolla valmistetut tuotteet ovat laadukasta nahkaa, joka säilyttää tyylikkyytensä käytössä ja kulutuksessa. Paitsi toimivuus myös kestävyys vastaavatkin nykyajan liikkuvan elämän tarpeisiin.

 

Tuotteissa näkyy huolellinen perinteinen käsityöosaaminen, joka vastaa nykypäivän vaatimuksiin. Selkeät linjat nostavat harkitut yksityiskohdat luontevasti esiin.

Aktiivisille miehille

Royal Republiqin valikoiman selkeät linjat ja ajattomat värit sopivat klassisen tyylin suosijoille, mutta ovat helposti yhdisteltävissä myös räväkämpään lookiin. Monikäyttöiset reput ja laukut istuvat niin bisneslookiin kuin rentoon vapaa-ajan asuun.

Royal Republiqin laukut eivät vain suojaa sisältöään, vaan välittävät brändin tärkeinä pitämiä ja tavoittelemia arvoja. Laadukkailla tuotteillaan brändi haluaa viestiä itsevarmuudesta ja vahvuudesta, mutta myös kyvystä olla ottamatta itseään liian vakavasti.

 

Take action – Toimi
Trust – Luota
Faith – Usko
Passion – Innostu
Dare to risk – Uskalla ottaa riskejä
Be proud – Ole ylpeä
Be open – Ole avoin
Have strength – Ole vahva
Have fun – Pidä hauskaa