Muoti  — 14.11.2017

Joulun tyylikkäimmät lahjat löytyvät Timberlandilta

Vuoden tunnelmallisimpaan juhlaan on enää alle kaksi kuukautta aikaa. Parhaat lahjat ovat harkittuja, kestäviä ja ennen kaikkea tyylikkäitä. Timberlandin jalkineissa yhdistyy tyylikäs ulkonäkö, käyttömukavuus ja kestävyys ainutlaatuisella tavalla. Tästä listasta löydät tämän joulun lahjasuosikit, jotka ilahduttavat lahjan saajaa pitkään.

Radford mukautuu moneksi

Radford on valinta miehelle, joka arvostaa jalkineissaan sekä käytännöllisyyttä että huoliteltua ulkonäköä. Radford muistuttaa ulkoisesti 6 inch -kenkää, mutta on rakenteeltaan kevyempi. Näissä jalkineissa on hyödynnetty Sensorflex™ -teknologiaa, joka tukee jalkapohjaa ja lisää joustavuutta, jonka ansiosta kenkä soveltuu monenlaisiin ympäristöihin käytettäväksi. Radfordeissa sujuvat sekä vauhdikkaat työpäivät että rennot ulkoiluhetket ystävien kanssa. Edes sääolosuhteet eivät muodostu haasteeksi, sillä teipatut saumat varmistavat sen, että jalat pysyvät kuivina kaikissa olosuhteissa.

 

timberland radford Miesten Radford-kenkä sopeutuu maaston muotoihin, tukee jalkaa tehokkaasti ja pehmentää jokaista askelta.

Courmayeurista valoa talven pimeyteen

Courmayeurin Holiday Pack -malli tuo kirkkautta vuoden pimeimpään vuodenaikaan! Kimaltava nahkajalkine vangitsee katseet ja sopii valopilkuksi arkeen ja juhlaan. Joustava sisäpohja sekä OrthoLite®-pohjalliset takaavat sen, että kauniin ulkonäön lisäksi jalkasi viihtyvät näissä kengissä aamuvarhaisesta yömyöhään.

Courmayeurin kimallusta on saatavilla tummanharmaan ja kullan värisenä.

Timberland Cormayeur kimaltaa sekä kullan että hopean värisenä.

Kiri-Up pitää liikkeessä

Kimallusta tarjoavat myös Timberlandin Kiri-Upin jalkineet, joiden inspiroiva ulkonäkö pitää huolen siitä, että tyylikkyys ei unohdu arjen keskellä. Joustava varsi tukee nilkkaa ja hengittävän EVA-pohjallisen antibakteerinen suoja minimoi hajut. Kimaltavan olemuksen lisäksi nämä kengät tarjoavat lisäksi erinomaisen tuen: kaksiosainen EVA-välipohja tukee sekä kantapäätä että jalan kaarta ja kumivalmisteinen korkeampi ulkopohja viimeistelee kantapään tuen.

 

timberland kiri-up

Chamonix lämmittää kylmälläkin säällä

Chamonix on erinomainen valinta silloin, kun kengältä halutaan sekä käyttömukavuutta että tyylikästä ulkonäköä. Varrellinen Chamonix lämmittää pakkaspäivinä, sillä siinä on koko kengän kattava lämmin vuori. Kengän valmistuksessa käytetty nahka on korkealaatuista ja se suoja kosteudelta ja lialta. Kestävyys ja mukavuus sekä linjakas ulkomuoto ovat tämän kengän vahvuudet.

Timberland Chamonix on saatavilla Stockmannilta harmaana ja ruskeana.

Timberland-mallistot naisille ja miehille löydät Stockmann-tavarataloista ja verkkokaupasta.

 

Timberland