Muoti  — 1.12.2021

Reima Hopea – laatua, jota aika ei himmennä

Maapallo on meille kullan kallis, ja tahdomme vaalia sen kimallusta. Reiman Hopea-lastenvaatemallisto on uuden toivon pilkahdus.

Suomalainen lastenvaatevalmistaja Reima on tuottanut klassisia, kulutusta kestäviä lastenvaatteita yli 75 vuoden ajan. Hopea on Reiman ensimmäinen luksusmallisto, jossa yrityksen pitkä kokemus pääsee loistamaan.

 

Ajattomat Reima Hopea -vaatteet on valmistettu käyttäen vain parhaita, vastuullisesti tuotettuja materiaaleja. Laadusta ei ole tingitty, sillä Reima haluaa tehdä vaatteita vastuullisesti ja luontoa säästäen.

 

Hopea-mallisto sisältää täyden talvivarustuksen: useita takkeja, talvihousut, välikerrastot ja pipot. Asujen tekniset päälliskankaat ovat sataprosenttista kierrätyskuitua. Vettä ja tuulta pitävien kankaiden hengittävyys on huippuluokkaa, ja untuvapussien teippaus antaa niille parhaan mahdollisen suojauksen. Kerrosten ja asusteiden hieno merinovilla on mulesing-vapaata. Housuissa on bluesign-sertifioitu sataprosenttisesti kierrätetty PrimaLoft®-eristys.

 

Materiaalien vastuullisuus, huippulaatu ja fiksut toiminnalliset yksityiskohdat tekevät asuista ylellisen mukavia käyttää. Upeat yksityiskohdat kuten laadukkaat vetoketjut, kuvioitu vuori ja irrotettavat, konepesun kestävät tekoturkissomisteet viiimeistelevät Hopea-vaatteiden mukavuuden.

 

Reima kuuluu bluesign® system partner -ohjelmaan. Vastuullisena tekstiilialan toimijana yritys on sitoutunut soveltamaan bluesign®-systeemiä omaan toimintaansa, jotta tuotteiden ympäristövaikutuksia voitaisiin vähentää.

 

Tämän ainutlaatuisen malliston on suunnitellut lahjakas designer Mikko Niiranen. Jokainen Hopea-vaatteiden yksityiskohta on tarkkaan harkittu, jotta lapset voivat nauttia talvesta kaupungilla ja rinteissä.

Reima Hopea -vaatteet

 

Reima