Muoti  — 8.8.2018

4 x rento paluu arkeen

Pue farkkujen kanssa bleiseri, anna hiustesi hulmuta vapaana ja meikkivoiteen odottaa vielä hetken laatikonpohjalla. Älä päästä irti lomatunnelmasta ihan vielä, tässä neljä tyylivinkkiä rennompaan arkityyliin.

Kuka sanoi, että elokuussa on puettava jakkupuku ylle? Näillä helpoilla vinkeillä palaat arkeen rennosti ja tyylikkäänä.

Rento ja ryhdikäs toimistotyyli

Viihdyitkö kesän farkuissa ja tennareissa? Hyvä, voit jatkaa samaan malliin! Pue valkoisen t-paidan, vaaleiden farkkujen ja valkoisten tennareiden kanssa ohut mutta istuva bleiseri. Kevyesti topatut olkapäät tekevät lookista heti hivenen ryhdikkäämmän. Valkoiset tai vaaleansiniset farkut raikastavat ilmeen, jos luottobleiserisi on musta tai tummansininen.

LUONNOLLISESTI MERINOA

Jos panostat tänä syksynä vain muutamaan uuteen vaatteeseen, hanki laadukas neule. Suosi luonnonmateriaaleja. Merinovilla on yhtä aikaa sekä ohut että lämmin. Kylmään taittavat sävyt, kuten pinkki tai liila, sopivat kauniisti päivettyneen ihon kaveriksi.

SOPIVASTI SEKAISIN

Anna auringon vaalentamien hiustesi hulmuta vielä vapaana. Suihkuta märkään tukkaan suolasuihketta tai kuivaan tukkaan rakennesuihketta. Ne tuuheuttavat hiuksia ja tekevät niistä rennosti tuulen tuivertaman näköiset. Anna hiusten kuivaa vapaana, tai jos haluat lisätuuheutta, laita pää alaspäin ja puhalla tukka kuivaksi föönillä.

KUULAUTTA KASVOISSA

Älä peitä kauniisti päivettynyttä ihoasi meikkivoiteella. Sävyttävät päivävoiteet, ohuet BB-voiteet tai sävyttävät geelit tasoittavat kevyesti ihon sävyeroja mutta jättävät ihon kuulaan ja meikittömän näköiseksi. Harjaa kulmat paikoilleen kulmageelillä, lisää ripsiin kerros tai pari maskaraa ja huulille kevyesti kiiltoa.