Muoti  — 1.11.2023

Parhaat isänpäivälahjat joka budjettiin

Valurautapata kotikokille, vaelluskengät retkeilijälle, merinovillapoolo tyylitietoiselle… Isälle on niin monta hyvää lahjaideaa kuin maailmassa on isiä! Poimi talteen moneen budjettiin sopivat lahjavinkit, joilla ilahduttaa isää, isoisää tai isähahmoa tämän juhlapäivänä.

Lämmittävät isänpäivälahjat

Marraskuussa pehmeä paketti lämmittää varmasti sekä kehoa että mieltä. Tänä talvena muodikkaimmat isänpäivälahjat viestivät klassista tyyliä ja lämpöä, ja niitä löytyy esimerkiksi merinovillaisesta pooloneuleesta tai vuoritetuista nahkakäsineistä.

Panosta

Pihistä

Komistavat isänpäivälahjat

Kosmetiikkaosastolta löytyy kosolti hyviä isänpäivälahjoja. Laadukas tuoksu on aina varma valinta, mutta isänpäivälahjaksi sopivat mainiosti myös ihoa tai hiuksia hellivät hoitotuotteet, jotka voi sujauttaa tyylikkääseen toilettilaukkuun.

Panosta

Pihistä

Perinteiset isänpäivälahjat

Perinteiset isänpäivälahjat ovat perinteisiä siksi, että ne toimivat. Vuosittain toistuvat miesten hittilahjat, kuten kello, lompakko, kylpytakki, pyjama tai tohvelitsukkia ja boksereita unohtamatta – eivät suotta ole saavuttaneet asemaansa isänpäivän lahjaklassikkoina. Monen isän toivelistalla on myös uusi parranajokone, ja kekseliäimmät lisäävät kylkiäisenä mukaan myös laadukasta partavaahtoa ja rauhoittavaa after shave -voidetta.

 

Panosta

Pihistä

Käytännölliset isänpäivälahjat

Käytännöllinen isänpäivälahja ilahduttaa arjessa pitkään juhlapäivän jälkeenkin ja muistuttaa samalla antajastaan. Anna isälle lahja, joka ei jää käyttämättä ja kääri pakettiin jotain isän lempiasiaan tai suosikkiharrastukseen liittyvää:  kotikokki arvostaa valurautapataa ja metsäpoluilla viihtyvä eräilijä ilahtuu syyssäät kestävistä retkeilykengistä.

Panosta

Pihistä

Lahjakortti on takuuvarma isänpäivälahja

Stockmann-lahjakortti on takuuvarma lahjaidea myös isälle, jolla on jo kaikkea. Lahjakortilla voi maksaa tuotteita ja palveluita Suomen ja Baltian tavaratalojen omilla osastoilla, useiden tavarataloissa toimivien kumppaneiden osastoilla ja palvelupisteillä. Verkkokaupasta voit tilata helposti 50, 100, 150 tai 200 euron arvoisen tavaratalolahjakortin.

Kuten muutkin Stockmannin verkkokaupasta tilatut lahjat, myös lahjakortin voi tilata myös valmiiksi paketoituna ja lähettää vaikka suoraan lahjansaajalle. Lue lisää paketointipalvelusta

Osta lahjakortti

 

Tilaa isänpäivälahjat viimeistään sunnuntaina 5.11., jotta lahja ehtii perille juhlapäivään mennessä.