Muoti  — 24.10.2019

Parhaat isänpäivälahjat

Isälle on niin monta hyvää lahjaideaa kuin maailmassa on isiä. Paras isänpäivälahja on sellainen, joka on myös ihana antaa – sellainen, josta isä tunnistaa oman lempiasiansa, tai lahjan antajan.

Lämmittävät isänpäivälahjat

Marraskuussa pehmeä paketti lämmittää varmasti sekä kehoa että mieltä. Tänä talvena muodikkaimmat isänpäivälahjat viestivät asennetta ja lämpöä, ja niitä löytyy esimerkiksi merinovillaisesta pooloneuleesta tai muhkeasta villapaidasta.

Tyylikkäät isänpäivälahjat

Tyylitajuiselle isälle hyvä isänpäivälahja on laadukas hajuvesi, vyö tai solmio. Jos et ole aivan varma isän tyylistä, voit luottaa varmoihin valintoihin, kuten Tommy Hilfiger ja Boss. Monen isän toivelistalla on myös uusi parranajokone, ja kekseliäimmät lisäävät kylkiäisenä mukaan myös laadukasta partavaahtoa ja rauhoittavaa kasvovoidetta.

Perinteiset isänpäivälahjat

Perinteiset isänpäivälahjat ovat perinteisiä siksi, että ne toimivat. Vuosittain toistuvat miesten hittilahjat, kuten kello, lompakko, kylpytakki, pyjama tai tohvelit, sukkia ja boksereita unohtamatta, eivät suotta ole saavuttaneet asemaansa miesten lahjaklassikkoina. Jos kuitenkin haluat keksiä jotain aivan uutta, niin yllättävänä uutuutena miesten hittilahjojen joukossa on tänä vuonna rentouttava tuoksukynttilä.