Muoti  — 4.12.2017

Lahjaopas: Ideat joulun sporttisimpiin paketteihin

Etsitkö lahjaa liikkujalle? Keräsimme parhaat lahjat aloittelijalle, innostujalle ja muotisporttaajalle.

Aloittelijalle

Uuden harrastuksen aloittanutta ilahduttavat omaan lajiin suunnitellut varusteet, joita hän ei ole vielä tullut hankkineeksi. Anna aloittelijalle esimerkiksi unelmien juoksuhousut, joita hän ei ole raaskinut ostaa itse. Kompressiotrikoiden antaman tuen tunnistaa vasta lenkkipolulla. Myös sykevyö, aktiivisuusranneke tai sykemittari ovat motivoivia loistolahjoja, joiden avulla aloitteleva harrastaja voi seurata edistymistään.

Joululahjat

TOMMY HILFIGER pipo 59,90€

Sykevyö, aktiivisuusranneke tai sykemittari ovat motivoivia loistolahjoja.

Innostujalle

Innostuja on luonnostaan aktiivinen ja aina valmis kokeilemaan uusia lajeja. Miten olisi ilmajoogalahjakortti ja kukkakuvioiset joogatrikoot? Tai ehkä sittenkin perhosuintikurssi ja sähäkkä uima-asu? Koska ikiliikkuja ei pysähdy koskaan, hän innostuu myös matka- tai kotitreeniin sopivista varusteista. Esimerkiksi jumppakuminauhan avulla treeni onnistuu missä ja milloin vain.

SUPERDRY collegehousut

DESIGN LETTERS termospullo 33,50€

Muodikkaalle

Muotia seuraava urheilija tietää, että logomania ja klassiset retrobrändit ovat nyt se juttu. Hän ilahtuu adidas Originalsin raitaverkkareista, Calvin Kleinin suuresta logohupparista tai The North Facen kaltaisten brändien varusteista, joita voi huoletta käyttää myös salin ulkopuolella. Stella McCartneyn adidakselle suunnittelemat tuotteet ovat aina varma valinta. Uusimman malliston digiprintatussa kukkakuvioisessa juoksutakissa voi lähteä vaikka drinkille.

Muotia seuraava urheilija ilahtuu Adidas Originalsin raitaverkkareista, Calvin Kleinin suuresta logohupparista tai Filan kaltaisten retrobrändien varusteista.