Muoti  — 19.9.2017

Tulevaisuuden tapa shoppailla

Tommy Hilfigerin #Tommy Now -shoppailukonsepti vie sinut muotinäytöksen eturiviin.

Kameroiden salamat välkkyvät ja aurinko maalaa taivaan vaaleanpunaikseksi Californian Venice Beachillä. Maailman seuratuin it-tyttö, huippumalli Gigi Hadid keinuu catwalkille mustissa kiiltonahkahousuissa ja sporttisessa topissa, jossa toistuvat Amerikan lipun värit. Vastapäätä sinua istuu Lady Gaga.

Muotia on esitelty catwalkeilla jo 1800-luvulla, mutta kului yli sata vuotta ennen kuin älypuhelin ja sosiaalinen media toivat uusimpien trendien esittelyyn uuden ulottuvuuden. Ennen muotinäytökset olivat vain sisäänostajien ja muotivaikuttajien etuoikeus, mutta nyt kuka tahansa voi istua muotishown eturivissä omalla kotisohvallaan, ja nähdä uusimmat trendit reaaliaikaisesti live stream -näytösten avulla.

Samaan aikaan sosiaalinen media on tehnyt muodista nopeaa. Niin nopeaa, että harva jaksa odottaa kuutta kuukautta, jotta vaatteet lopulta on mahdollista hankkia itselleen. Tommy Hilfigerin ratkaisu on See it now, buy it now -shoppailukonsepti, joka haastaa sesongit ja perinteisen tavan kuluttaa muotia.

Samalla kun seuraat muotinäytöstä, voit klikata nahkahousut Gigi Hadidin jalasta omaan vaatekaappiin sekunnin sadasosassa. Seuraava #Tommy Now -näytös järjestetään 19.9. Lontoossa, ja lokaatio on selvästi inspiroinut tulevaa mallistoa. Koulutyttömäisiä vekkihameita, räätälöityjä villakangasjakkuja ja -takkeja sekä ruutukuosia. Tommy Hilfiger on rokkaavan preppytyylin kummisetä, joka saa rennon amerikkalaistyylin näyttämään joka sesonki ajankohtaiselta.

 

TOMMY HILFIGER neuletakki 229,-

TOMMY HILFIGER nilkkurit 199,-

 

TOMMY HILFIGER paita 99,90

TOMMY HILFIGER takki 449,-