Muoti  — 29.11.2019

Esittelyssä Luin Living

Vuonna 2013 arjen epäkohtien havaintojen kautta kahdella ystävyksellä syntyi unelma suunnitella maailman paras hiuspyyhe. Jokaisen naisen must-have-tuote, joka kuivaa hiukset hellävaraisesti tipahtamatta pään päältä. Nämä lapsiperhearjen keskellä eläneet uranaiset uskoivat, että jokainen nainen maailmassa tarvitsee täydellisen hiuspyyhkeen, ja he päättivät jättää leipätyönsä keskittyen unelmansa toteuttamiseen.

Ensimmäisten vuosien aikana naiset kehittivät tuotemerkilleen poikkeuksellisen muhkean ja pehmeän, 100 % puuvillaisen signature-materiaalin, jota tänä päivänä havittelevat niin useat maailmanlaajuisesti tunnetut kodintekstiilibrändit kuin hotelliketjutkin. Kehitystyön jälkeen vappuna 2015 julkaistiin maailmalle tuotemerkki, jonka ideologia oli tänä aikana muovautunut maailman parhaasta hiuspyyhkeestä suuremmaksi; ajatukseen siitä, että jokaisen oma koti voi olla spa. Ajatukseen, että pyyhkeet voivat olla niin paljon enemmän kuin pyyhkeitä.

 

 

Naiset suunnittelivat valikoimiinsa hiuspyyhkeen lisäksi muun muassa naisten modernin kietaistavan spamekon, koko perheen rennot ponchopyyhkeet, tyylikkään lannepyyhkeen, ylelliset kylpytakit, pitkäikäisen vauva- ja viittapyyhkeen sekä muhkeat kotitossut. Tuotteissa on mietitty tarkkaan jokainen yksityiskohta; design, harmoninen värimaailma, käyttömukavuus sekä kestävyys. Tuotteet ovat viimeistelty kätevillä ja kestävillä neppareilla sekä joustavilla kuminauhoilla, jotta ne mukailisivat jokaista kotoilijaa vauvasta vaariin.

Nämä arjessa päivittäin käytettävät pyyhkeet voivat parhaimmillaan olla sitä ihanaa luksusta ja hemmottelua, jota jokainen kaipaa arkeensa tunteakseen olonsa upeaksi.

Luin Living

Luin Living on vuonna 2015 perustettu tuotemerkki, jonka elämäntapana on arjen hemmottelu. Luin Living on kotimainen brändi, joka teki pyyhkeistä muotia.

 

Luin Living