Muoti  — 2.11.2020

AIKANSA
EDELLÄKÄVIJÄ

Tommy Hilfigerin nousu yhdeksi maailman johtavista lifestyle-brändeistä, vuodesta 1985 lähtien, on ollut vaikuttava. Amerikkainen perintö, positiivisuus sekä ennakkoluulojen ja rajojen tarkoituksellisen rikkominen ovat luoneet vahvan pohjan brändille. Yritykselle tunnusomaisen tyylin voikin kiteyttää sanoihin “American Cool”. Tommy Hilfigerillä on aina ollut kysy luoda tuotteita, jotka korostavat yksilöä. Näin on syntynyt uusia klassikoita. 

YHTEISÖLLISYYDEN VOIMA

Tommy Hilfiger uskoo vahvasti, että aikana jolloin kaikkialla maailmassa myllertää, ainoa oikea tapa toimia on kunnioittaa toisia ja kannattaa monimuotoisuutta. Tommy Hilfiger itse ottaa kantaa, tukee ja ilahduttaa kanssaihmisiään sekä inspiroituu monikulttuurisuudesta. Syksyn uusi mallisto ”Moving Forward Together” on myös kaikkea tätä. Voit pukeutua yksilöllisesti ja silti toimia yhteisöllisesti ja saada aikaan muutosta.

VAATEKAAPIN KLASSIKOT

Syksyn mallisto juhlistaa 35-vuotiasta Tommy Hilfiger -brändiä. Inspriraation lähteenä ovat olleet Amerikan karun kauniit preeriat. Hurmaavat värit, materiaalien pehmeys ja vaatteiden mukavuus ovat tärkeässä osassa. Kestävä kehitys huomioiden, on mallistoon myös otettu useita tunnettuja klassikoita uudelleen. Näihin vaatekaapin välttämättömyyksiin on helppo lisätä ajankohtaisuutta asusteilla, joita mallistossa on runsaasti.