Muoti  — 2.3.2022

Löydä suosikkisi arkeen ja juhlaan Andiatan kevätmallistosta

Andiatan kevät / kesä 2022 -mallistossa ajattomat klassikot saavat modernin twistin. Naiselliset siluetit kohtaavat upeat printit ja ovat helposti yhdisteltävissä kevään ja kesän tilaisuuksiin.

Winter Blues

Kevättä kohti pehmeissä ja ylellisissä beigen sävyissä.

 

Löydä suosikkisi Andiatan neulemallistosta raikkaisiin alkukevään päiviin. Väreissä säväyttävät pehmeä cashew beige sekä upean raikas sininen. Monipuolisessa mallistossa naiselliset neulemekot yhdistyvät ylellisiin oloasuihin, tuoden lämpöä viileisiin kuukausiin. Luottovaatteilla rakennat modernin klassisen vaatekaappisi. Esimerkiksi Andiatan tyylikäs ja rento jersey-kankainen jakkupuku on ehdoton suosikki arjesta juhlaan, ja Andiatan takkimallistosta löydät laajan valikoiman vaihtoehtoja kohti lämpeneviä kevätpäiviä.

Andiatan kevätmallisto
Edla-neulemekko

Northern Neutrals

Löydä kevään juhlien elegantit mekot ja tyylikkäät räätälöidyt asukokonaisuudet.

 

Saat toimivat kokonaisuudet eri tilaisuuksiin valitsemalla selkeälinjaisia asuja ylellisissä harmonisissa väreissä. Skandinaaviset klassikot, kuten räätälöidyt jakkupuvut sekä raikkaat valkoiset kauluspaidat, ovat vaatekaappisi kulmakiviä. Löydät Andiatan kevätmallistosta naiselliset arkeen sopivat asut mukavassa ja joustavassa puuvillassa. Kevään kuviopaletissa voit valita hienostuneen ranskalaisen Toile de Jouy -suosikkiprintin tai kukkakuosien väliltä.

Andiatan kevätmallisto
Sinne-paitamekko

Calling of Nature

Tervehdi kesää upeilla kuoseilla ja kevyen pellavan herkullisilla karamellin sävyillä.

 

Valon lisääntyessä ja päivien pidentyessä laadukas pellava herkullisissa karamellin ruskean sävyissä sekä boheemit printtikuosit ovat oiva valinta tyylikkääseen ja rentoon city chic -tyyliin. Luonto toimii aina inspiraation lähteenä Andiatan mallistoissa; maanläheiset sävyt ja luonnonmukaiset materiaalit ovat oodi skandinaaviselle luonnolle. Naisellisen kevyet pellavahameet ja -mekot ovat ehdoton valinta kesäpäiviin.

Andiatan kevätmallisto
Radlea-pellavamekko

Summer Blacks

Musta kohtaa valkoisen moderneissa klassikoissa – kaikki housupuvuista naisellisiin pallokuoseihin.

 

Kohtaa hellepäivät tyylillä laadukkaissa pellava-asuissa. Mustan ja valkoisen ikuinen liitto ei petä koskaan. Naiselliset pallokuosit ja räätälöidyt yksityiskohdat ovat malliston keskiössä. Klassikot saavat uuden nuorekkaan ilmeen ja pariisilaistyyliset naiselliset asut rohkeassa polka dot -kuosissa kääntävät katseita. Moderni Andiata-nainen on katseenvangitsija Andiatan printissä sekä mustassa pellavassa. Luonnonmukaiset materiaalit ja ilmavat pehmeät kankaat takaavat elegantin tyylin arjesta juhlaan.

Andiatan kevätmallisto
Chanette 2 -toppi Gale 90 -hame

Andiatan uutuusmallisto tulee myyntiin Stockmannin tavarataloihin ja verkkokauppaan kevään aikana.

 

Andiata