Koti  — 18.1.2021

VINKIT PYYKKIHUOLLON
JÄRJESTÄMISEEN

Arkiset askareet sujuvat mukavammin, kun kaikelle on oma paikkansa ja pyykkihuollon ratkaisut on valittu tilaan ja omiin tarpeisiin sopivaksi. Nauti arkisista askareista ja tee arjestasi kaunista!

LAJITTELU JA SÄILYTYS

 

Mieti minkä muotoinen pyykkikori sopii parhaiten juuri sinun tilaasi. Pyöreä pyykkikori sujahtaa kätevästi kulmaukseen ja kulmikas seinää vasten. Huomioi pyykin määrä ja pesuvälit, jotta pyykkikori on sopivan kokoinen. Yhdelle hengelle 35L riittää luultavasti hyvin, kun taas iso perhe saattaa tarvita jopa kaksi isoa 60L koria.

 

Brabantian valikoimassa on myös pinottavia pyykkikoreja, jotka sopivat hyvin myös pieneen tilaan. Värilajittele pyykit jo valmiiksi niin peseminen on vaivatonta valitsemalla niille omat korit. Puhtaat pyykit viet kätevästi omalle paikalleen isossa korissa.

Tyylikäs pyykkikori on sekä käytännöllinen että kaunis. Tilavassa korissa on tukeva, teräksinen runko sekä irrotettava tekstiilisisusta. Pyöreässä, korkista valmistetussa kannessa on aukko pyykin pudottamista varten. Rungon alaosan tuuletusaukkojen ansiosta pyykki pääsee hengittämään.

Ruostumattomasta teräksestä valmistetun tyylikkään pyykkikorin tilavuus on 35 litraa. Kannessa on kätevä quick drop -aukko ja sisällä tarrakiinnitteinen puuvillainen sisäpussi, joka on myös irrotettava ja konepestävä. Pyykkikorin kyljessä olevat reiät mahdollistavat ilman vaihtumisen.

Brabantian tilavassa korissa on tyylikäs bambupuinen reuna. Tyhjän pyykkikorin säilyttäminen on helppoa, sillä se taittuu pieneen tilaan. Korin mitat ovat 54 x 37 x 26 cm.

Brabantian pyykkikorissa pyykit pysyvät tyylikkäästi poissa silmistä. Kannessa on kätevä quick drop -aukko, josta pyykit voi tiputtaa koriin. Magneettikiinnitteinen kansi aukeaa kahdeksi kahvaksi, joista koria on helppo kantaa.

Jos tarvitset paljon säilytystilaa pyykeillesi, Brabantian pinottava pyykkikori on mainio ratkaisu. Pyykkikori avataan päältä sekä edestä, joten voit laittaa useamman korin päällekkäin. Tyhjän pyykkikorin säilyttäminen on helppoa, sillä se taittuu pieneen tilaan.

KUIVATUS MONELLA TAPAA

Pyykin kuivattaminen vie helposti paljon tilaa. Voit valita perinteisen pyykinkuivaustelineen tai korkeamman pyykinkuivaustornin. Kätevä apuri myös pieneen tilaan on oven päälle laitettava pyykinkuivausteline tai seinään kiinnitettävät Pull-Out pyykkinaru, jonka saa aina piiloon koteloonsa. Brabantia Linn-vaateteline on myös tyylikäs vaihtoehto pyykinkuivatukseen ja vaatteiden säilyttämiseen.

Brabantian sirossa vaatetelineessä voit säilyttää ja kuivattaa vaatteitasi ja kenkiäsi. Tyylikäs teline sopii niin eteiseen, makuuhuoneeseen kuin kodinhoitohuoneeseen.

Brabantian sirossa vaatetelineessä voit säilyttää ja kuivattaa vaatteitasi ja kenkiäsi. Tyylikäs teline sopii niin eteiseen, makuuhuoneeseen kuin kodinhoitohuoneeseen.

Ulosvedettävä pyykkiteline säästää tilaa ja on poissa tieltä silloin kun sitä ei tarvita. Narut liukuvat helposti ulos ja niissä on jarrut, jotta ne pysyvät tiukkana pyykkejä ripustettaessa. Kotelo on ruostesuojattu, joten pyykkinaru sopii myös märkätiloihin.

Brabantian pyykinkuivaustelineessä on 4,5 metriä ripustustilaa. Kätevän telineen voi ripustaa esimerkiksi oven päälle, parvekkeen kaiteeseen tai jopa 11 cm paksuun muuriin. Teline on helppo säätää oikeaan asentoon, ja smart-lock muistaa edellisen asetuksen. Telineen saa taiteltua kasaan säilytyksen ajaksi.

Brabantian pyykinkuivaustornissa on 23 metriä ripustustilaa kolmessa kerroksessa. Kahden ylimmän kerroksen siivekkeet ovat vapaasti säädettävissä, ja alimman tason keskellä on kasauslenkki, jolla telineen saa kätevästi kasaan ja kuljetettua säilytykseen.

SILITYSLAUTA TARPEIDEN MUKAAN

 

Pyykin silitys käy vaivattomasti, kun silityslauta on valittu omiin tarpeisiin sopivaksi. Brabantian valikoimasta löytyy useita eri levyisiä silityslautoja erilaisilla silitysraudan telineillä.

Perinteiseen silitysrautaan riittää pieni teline, mutta höyrysilitysrauta telineineen vaatii isomman rautaparkin. Silityslaudan leveys kannattaa valita käyttötarpeen mukaisesti.

 

Kapeampi A-koko sopii hyvin vaatteiden silitykseen, B-koko sopii moneen tarpeeseen, kun taas levein C-koko helpottaa ison pyykin kuten lakanoiden silitystä. Mieti kuitenkin myös tilaa jossa silität.

Käytännöllisin koko on sellainen, joka mahtuu olemaan auki tilassa jossa silitetään ja sen varastointi ei vie liikaa tilaa. Kätevä lisäapuri tai pienen kodin ratkaisu on pöytäsilityslauta.

 

Huomioi myös turvallisuus. Laadukas silityslauta on tukeva eikä kaadu pienestä ja riittävän kokoinen teline silitysraudalle pitää sen myös oikealla paikallaan. Voit myös vaihtaa vanhaan, vielä hyvä kuntoiseen silityslautaan uuden päällisen.

Brabantia Silityslauta B koko (124 x 38 cm) on hieman isompi ja tukeva silityslauta Tässä silityslaudassa rautaparkkina toimii kiinteä isompi teline höyrysilitysasemalle (SSUH). Brabantia-silityslaudan runko on valmistettu kestävästä ja tukevasta ruostumattomasta teräksestä, laudan täyte on paksua synteettistä vanua ja vaihdettava päällinen 100 % puuvillaa.

Brabantia Silityslauta A-koko (110 x 30 cm) on normaalikokoinen ja tukeva silityslauta. Tässä silityslaudassa rautaparkkina toimii höyrysilitysraudan teline (SIR). Brabantia-silityslaudan runko on valmistettu kestävästä ja tukevasta ruostumattomasta teräksestä, laudan täyte on paksua synteettistä vanua ja vaihdettava päällinen 100 % puuvillaa.

Pöytämallin silityslauta on käytännöllinen, kun paita tai housunlahkeet pitää saada sileäksi nopeasti tai jos tilaa on vähän. Liukuesteet pitävät tukevan silityslaudan paikallaan, eikä pöytäsi naarmuunnu. Pienikokoinen silityslauta on helppo säilyttää koukusta ripustamalla.