Koti  — 4.11.2020

SELETTI – yhdistää
designin
pop-taiteeseen

Cicognarassa Italiassa vuonna 1964 perustettu Seletti on alusta lähtien noudattanut ammattitaidolla jatkuvan kehittämisen periaatteita pyrkien omintakeisiin innovaatioihin.

 

Arkipäivän ikoneihin taidetta yhdistävät mallistot luovat asiakkailleen muotoa ja funktiota koskevan vision ainutlaatuisesta, persoonallisesta ja hauskasta tuotemaailmasta. Nykyäänkin Selettin tuotteet kuvastavat jatkuvaa matkaa kauneuden maailmassa. SELETTI on kaikkea tätä ja paljon enemmän, ja sen iskulauseena onkin “(R)EVOLUTION IS THE ONLY SOLUTION”.

 

 

Seletti tekee yhteistyötä useiden huippusuunnittelijoiden kanssa. Marcantonio Raimondi Malerba, synt. -76, edustaa sukupolvensa arvostetuinta italialaista taiteen suunnittelua.

 

Yhdessä Marcantonio ja Seletti herättävät henkiin yksinkertaisia ja luovia arkipäivän ilmiöitä, joissa on myös ripaus taiteellisuutta. Lopputuloksena on uudenlainen, eläin- ja kasvimaail-masta inspiraationsa saanut kokeellinen ja odottamaton tuoteperhe.

 

Ihmisenä olemiseen kuuluu olennaisesti uuden löytäminen, uudistuminen, tutkiminen ja kokeileminen. Mallistossa yhdistyy uudenlainen ajatusmaailma. Inspiraatiota tuovat niin nykyaikaiset pop-aiheet ja moderni taide kuin design ja luontokin, jotka yhdessä luovat erilaisiin tiloihin sopivia muuntautumiskykyisiä kokoelmia. Voimakas ja luova tuoteperhe, jossa valaistus on sisustuksen tärkein elementti. Valaistus ei kuitenkaan toimi ainoastaan valonlähteenä, vaan myös instrumenttina jatkuvasti muuttuvan viestin ilmaisuun.