Koti  — 2.3.2022

Tehoa ja designia keittiöön – katso asiantuntijan laitevalinnat

Leivänpaahtimien Rolls-Royce, kotibaristan unelma vai sekä vohvelit että burgerit paistava monitoimigrilli? Asiantuntija vinkkaa viisi keittiölaitetta, jotka upgreidaavat arkiaamiaiset ja viikonloppubrunssit.

Stockmannin pienten kodinkoneiden kategoriasta vastaava Santeri Pietilä kannustaa panostamaan keittiölaiteostoksilla sekä laatuun että designiin.

 

”Yleensä laadukkaissa laitteissa on pidemmät takuut kuin halvemmissa. Kodinkoneet ovat koko ajan esillä, joten niihin kannattaa suhtautua sisustuselementteinä siinä missä muihinkin kodin esineisiin.”

 

Santeri valitsi valikoimastamme viisi kätevää keittiöapuria, joissa kohtaavat korkea laatu, katseenkestävä design ja kätevät toiminnot.

1. Smoothie-fanin supertehokas apuri

”Wilfa Power Fuel Digital -tehosekoitin on näyttävä, monipuolinen ja supertehokas blenderi, jolla valmistuvat niin keitot kuin smoothiet. Plussaa modernista designista ja viiden vuoden takuusta.”

2. Leivänpaahtimien Rolls-Royce

”Dualit NewGen -leivänpaahdin on leivänpaahtimien Rolls-Royce, joka valmistetaan käsityönä Englannissa. Laadun lisäksi paahdin vakuuttaa palkitulla designillaan sekä kätevillä toiminnoillaan.”

3. Kiireiselle kahvikissalle

”Jura Ena 8 -kahvikone on taattua Jura-laatua. Kompaktin kokoinen ja helppokäyttöinen kahvikone, jossa kuitenkin on reilusti ominaisuuksia. Esimerkiksi maitokahvi valmistuu vaivattomasti napin painalluksella.”

4. Kotibaristan unelma

”La Pavoni Professional Espresso -espressokeitin on italialainen klassikko vuodelta 1961. Perinteikäs vipuvarsikeitin on kotibaristan unelma ja keittiön katseenvangitsija.”

5. Grillien moniottelija

”Delonghin kätevällä multigrillillä valmistuvat niin burgerit kuin brunssinkin tarpeet. Multigrilli muuntuu moneksi, sillä sen mukana tulee myös vohvelilevyt. Kesällä laitteen voi nostaa terassille ja avata tasogrilliksi.”