Koti  — 3.5.2017

Parveke kesäkuntoon

Aamukahvit tai päivällinen tuntuvat juhlahetkiltä kesäisen taivaan alla nautittuina. Tee parvekkeestasi kodin keskipiste hyödyntämällä viimeisimpiä sisustustrendejä, jotka toimivat sekä sisällä että ulkona.

Ota kesästä kaikki irti ja anna olohuoneesi jatkua parvekkeen tai terassin puolelle. Päivitä sisustus tähän kesään kirkkailla väreillä. Istuta yrtit ja muut kasvit kauniisiin terrakotan värisiin kukkaruukkuihin. Kuvioidut astiat ja tekstiilit antavat väriä ja ilmeikkyyttä kokonaisuuteen.

Sisusta piha tai parveke viihtyisäksi mukavilla kalusteilla ja tunnelmallisilla kynttilälyhdyillä, niin ulkona viihtyy vielä loppukesän pimeinäkin iltoina.

Ulkokalusteiden valinnassa täytyy huomioida säänkestävä materiaali ja helposti puhdistettavat pinnat. Valikoi kestäviä tuotteita ja materiaaleja, jotka voi kesän päättyessä ottaa käyttöön sisätiloissa, kuten kiveä, marmoria, puuta ja muovipinnoitteita.

Parvekkeen ilmettä piristää kaunis amppeli ja ahtaaseenkin tilaan mahtuu pieni kulmaistuin.

Pihalla loikoilevat tarvitsevat kesän kuumimpiin päiviin riippukeinun ja jykevän aurinkovarjon, jotka tarvittaessa kestävät myös Suomen kesän tuulta ja tuisketta.

 

Puutarhakalusteet

 

 

Perusta parvekepuutarha

Kotipuutarhurointi on nyt suositumpaa kuin koskaan. Upota sormet multaan ja perusta parvekkeelle oma kasvimaa, yrttitarha tai unelmien kukkaketo.