Koti  — 20.4.2020

#MEIDÄNMERI

Stockmann osallistuu John Nurmisen Säätiön ja Moomin Charactersin ja toteuttamaan #MEIDÄNMERI-kampanjaan, jonka tavoitteena on palauttaa Itämeren hyvinvointi ja suojella sen perintöä.

Stockmann on mukana John Nurmisen Säätiön ja Moomin Charactersin rakentamassa, Itämeren hyväksi järjestettävässä #MEIDÄNMERI-kampanjassa. Läpi Muumien 75-vuotisjuhlavuoden 2020 ajan jatkuvan kampanjan tavoitteena on levittää tietoa erilaisista keinoista auttaa Itämerta. Kampanjan avulla myös kerätään varoja John Nurmisen Säätiön työhön, jonka tarkoituksena on puhdistaa ja suojella Itämerta sekä sen kulttuuriperintöä.

 

”#MEIDÄNMERI-kampanja edistää hyvää työtä meille kaikille rakkaan Itämeren auttamiseksi. Tarjoamme ilolla asiakkaillemme lahjoitusmahdollisuuden sekä ihanista meriaiheisista tuotteista koostuvan vastuullisen valikoiman, jonka jokainen tuote paitsi ilahduttaa saajaansa myös tukee tärkeää asiaa.”

Jessica Nyholm-Silvennoinen, kodin ja kosmetiikan kategoriajohtaja

Voit tutustua #MEIDÄNMERI-kampanjan tuotevalikoimaan verkkokaupassa tai tavarataloissa. Suojelutyöhön voit osallistua ostamalla mieleisesi tuotteen kampanjavalikoimasta, osa kampanjatuotteiden tuotoista ohjataan Itämeren suojeluun. Tavarataloissa asioidessa voit myös tehdä lahjoituksen John Nurmisen säätiölle.