Kauneus  — 14.4.2021

4 x kevään hittimeikki

Kevään raikkaat meikkitrendit piristävät mieltä ja kirkastavat katseen. Näillä tuotteilla syntyvät statement-rajaukset, heleä meikkipohja ja kasvomaskin kestävä huulimeikki.

Yhden sävyn taktiikka

Tänä keväänä fokus on erityisesti silmämeikissä. Valitse luomiväripaletista rohkeasti kirkas sävy ja levitä koko liikkuvalle luomelle huolella häivyttäen. Viimeistele look ottamalla samaa sävyä ohueen rajaussiveltimeen ja levittämällä sitä alaluomelle ripsirajaa pitkin. Kuvan meikki tehtiin MACin Powder Kiss Soft Matte -luomivärin pinkillä sävyllä Fall in Love. Värikästä silmämeikkiä tehdessä pohjustustuote on tärkeä: se auttaa meikkiä kestämään ja estää sitä kertymästä luomivakoon.

Silmäpeliä

Takuuvarma keino ravistella tuttua meikkirutiinia? Vaihda silmänrajauskynä värilliseen – sävyvalikoimasta ei tänä keväänä ole puutetta. Rajauksen voi vetää pelkästään ripsirajaan tai käyttää kahta eri sävyistä kynää lisäämällä toista myös luomivakoon ja silmän sisänurkkaan. Häivytä utuiseksi minikokoisella meikkisienellä. Tämä meikki tehtiin Nyx Professional Makeupin Epic Wear -rajauskynän sävyillä Orange Zest ja Graphic Purple. Testaa rajausmeikkiä ilman ripsiväriä tai viimeistele look ripsarilla.

Hoitavat huulipunat

Huulipunat ovat nyt nerokkaan monitehoisia: pitkäkestoisuuden ja tahraamattomuuden lisäksi ne kosteuttavat kasvomaskin alla hautuvat huulet pehmeiksi. Kuvan look tehtiin MACin Retro Matte -huulipunan supersuositulla Ruby Woo -sävyllä. 

Valoilmiö iholla

Trendikkäin meikkipohja mukailee kolmen k:n taktiikkaa: kosteutettu, kuulas ja kevyt. Lisähehkua saat korostusvärillä, jota lisätään poskipäille, kulmaluille, nenänselkään, amorinkaarelle ja leukaan – niille alueille, joihin valo osuu luonnostaankin. Testaa takavuosilta tuttuja meikkipuikkoja, jotka tekevät paluun. Korostuspuikkojen lisäksi niitä on saatavilla meikkivoiteina ja poskipunina.