Kauneus  — 8.8.2022

Estée Lauder Daywear
– pidennä kesän hehkua

Kesällä iho on saanut kauniin päivetyksen ja ihonhoidossa on ehkä panostettu helppouteen ja vaivattomuuteen. Syksyn tullen kuitenkin viilentyvät ilmat, tuuli sekä vähentyvä auringonvalo saavat ihon kaipaamaan muutosta rutiineihin ja ihonhoito tulee entistä tärkeämmäksi.

 

Alkusyksystä avainsanoja ihonhoidossa ovat kosteuttaminen, ihon vastustuskyvyn parantaminen sekä ihon valmisteleminen vuodenajan muutokseen. Kun aloitat syksyyn valmistautumisen ihonhoidon saralla ajoissa, sitä helpommin iho sopeutuu vuodenajan muutokseen ja voit myös säilyttää kesän hehkun kauemmin ihollasi.

Syksyisen ihonhoidon tehokosteuttajat

Syksyllä iho tarvitsee runsaasti nesteytystä ja kosteuttavia ainesosia. Estée Lauder DayWear Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant Creme SPF 15 -hoitovoide paitsi kosteuttaa ihoa tehokkaasti, myös suojaa sitä ympäristön haittatekijöiltä. Edistyksellinen super Anti-Oxidant Complex -yhdistelmä yhdessä aurinkosuojan kanssa myös suojaa ihoa loppukesän haitallisilta UV-säteiltä. Hoitovoiteesta löytyy oma versio niin normaalille kuin kuivallekin iholle.

 

DayWear-sarjasta löytyy sopiva kasvovoide myös rasvoittuvalle iholle, sekä pitkäkestoista kosteutusta antava, sorbettimainen DayWear Anti-Oxidant 72H-Hydration Sorbet Creme SPF 15 -hoitovoide. Hoida ihoasi sen kaipaamalla tavalla, niin saat nauttia heleästä ja hyvinvoivasta ihosta.

Täydennä kosteusrutiinisi

Täydennä ihonhoitorutiinisi oikeanlaisen kosteusvoiteen lisäksi vallankumouksellisella Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex -seerumilla. Tuotteen nimestä huolimatta voit käyttää sitä kosteusvoiteesi alla aamuin illoin. Seerumi sopii kaikille ihotyypeille vaikuttaen syvällä ihossa, vähentää tehokkaasti ikääntymisen merkkejä ja auttaa uudistamaan ihoasi tehden siitä heleän ja tasaisen. Tuote myös erityisellä tavalla sitoo kosteutta ihoon ja on näin ollen Must Have -tuote viileneviin päiviin!

Älä unohda myöskään silmänympärysihoa. DayWear Eye Cooling Anti-Oxidant Moisture Gel Creme -silmänympärysvoide virkistää sekä kirkastaa silmänympärysihoa välittömästi ja jopa 24 tunnin ajan. Koostumus pehmentää ja vahvistaa herkkää silmänympärysihoa taltuttaen väsymyksen merkit ja alentaen turvotusta. Ajan myötä tuote auttaa ennaltaehkäisemään ikääntymisen merkkejä silmänympärysiholta.

 

Estée Lauder Daywear

Ikoninen suosikki – Daywear Sheer Tint -sävyttävä päivävoide

DayWear Multi-Protection Anti-Oxidant Sheer Tint Release Moisturizer SPF15 -sävyttävässä päivävoiteessa on ikään kuin kolme tuotetta samassa. Se kosteuttaa päivävoiteen tavoin, mutta antaa iholle tasaisen ja heleän sävyn luonnollisen meikkivoiteen tapaan. Lisäksi se sisältää aurinkosuojakertoimen! Sävy mukautuu käyttäjänsä omaan ihonsävyyn sopien kaikille ja ollen myös äärimmäisen kätevä, sillä yksi sävy sopii ihollesi vuodenajasta toiseen. Sheer tint on vakiinnuttanut paikkansa monen kauneusrutiinissa ja on ehdottomasti tuote, johon jokaisen tulisi tutustua ja ihastua.