Kauneus  — 22.8.2022

Batiste-kuivashampoo raikastaa, tuuheuttaa ja muotoilee hiukset

Kuivashampoo on monitoimituote, joka pelastaa kiireiset aamut ja huonot hiuspäivät, sillä se tekee hiuksista puhtaamman ja runsaamman tuntuiset hetkessä! Lisäksi Batisten eri tuotteilla peität tyvikasvun tai saat ekstratuuheutta.

Näin käytät Batiste-kuivashampoota

RAVISTA

Ravista pulloa reippaasti joka ikinen kerta. Se sekoittaa aktiiviaineet kunnolla ja parantaa tehokkuutta.

 

SUIHKUTA

Suihkauta kuivashampoota hiusten tyveen osioissa noin 30 cm:n etäisyydeltä, jotta saat tuotetta tasaisesti kaikkialle. Jos suihkutat liian läheltä, kuivashampoo jää hiuspohjaan, eikä toimi kunnolla.

 

HIERO

Anna kuivashampoon vaikuttaa hetken ja imeä rasvaisuutta hiuksista. Sen jälkeen hiero hiuspohjaa sormin tai harjaa hiukset läpi. Tämä aktivoi tuotteen sisältämän riisitärkkelyksen ja häivyttää valkoisen jäämän hiuksista.

 

VINKKI!

Batisten erituoksuiset kuivashampoot käyvät myös hiustuoksusta!

Batiste Original -kuivashampoo

Kolme vinkkiä Batiste-kuivashampoon käyttöön

1. Tehosta tupeerausta ja lisää muhkeutta

Batiste Heavenly Volume -kuivashampoon käyttö tuo ekstramuhkeutta ja helpottaa etenkin liukkaan tukan tupeerausta. XXL Stylist -muotoilusuihke antaa pitoa laine- ja kiharakampauksille. Kokeile myös klipsipidennysten kiinnitykseen.

2. Piilota tyvikasvu

Jos viime värjäyskerrasta on aikaa, kokeile Batisten Hint of Colour -värillisiä kuivashampoita. Ne sävyttävät hiukset väliaikaisesti, peittäen tyvikasvun. Sävy peseytyy pois hiuksista shampoolla.

3. Nopeuta aamurutiineja

Käytä kuivashampoota jo illalla. Rentouttavan tuoksuinen Batiste Overnight Cleanse -kuivashampoo vaikuttaa hiuksissa yön yli, puhdistaen ruokasoodan ja aktiivihiilen avulla. Aikaa ei kulu tukan pesuun, kun herätessä hiukset ovat puhtaamman tuntuiset.

Batiste Overnight -kuivashampoo